Un espectacle delirant, genial, divertit, superb

Be God Is

Be God Is
16/04/2017

Aquesta creació d’Espai Dual es va presentar al Teatre Condal al mes de juny del 2016 i nosaltres no vam tenir l’oportunitat de veure-la; ara no hem volgut deixar passar l’ocasió d’anar a l’Off de la Villarroel on tenen programades 12 funcions fins al 23 de Maig.

Un divertidíssim espectacle on es combinen música, humor i teatre gestual. Un espectacle sense paraules on els tres intèrprets són capaços d’explicar un munt d’històries, només amb murmuris, sons o expressions en angles, francès o algun idioma inintel·ligible. Els tres són mims, són acròbates, són grans músics, són bons cantants, són actors, són clows, … ho són tot.

Blai Juanet Sanagustín, Marc Sastre i Oriol Pla estableixen des del minut u un joc de complicitat amb el públic que ens sentim arrossegats per la seva alegria i dinamisme. Per força hem de fer especial menció a la grandíssima fera escènica que es Oriol Pla, un actor que ens va enamorar amb la seva interpretació a RAGAZZO i que ens sorprèn cada vegada més per la seva expressivitat i capacitat de connexió amb cadascú de nosaltres. Amb un ritme vertiginós, el seu domini del cos és realment espectacular.

Blai Juanet ens mostra els seus dots d’equilibrista i Marc Sastre ens demostra com amb una guitarra es poden reproduir un munt de sons, a priori impensables.

Un escriptor que escriu frenèticament a màquina, un viatge en cotxe o uns genets a cavall són alguns dels gags més hilarants de l’espectacle. Cinquanta minuts d’espectacle que es fan curts, molt curts.

En resum, un espectacle delirant, genial, divertit, superb. Un espectacle per gaudir, amb una qualitat fora mides.

Si voleu veure l’apunt original, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Be God Is

¡Enlace copiado!