Todo lo que necesitas para ir al teatro

Be God Is

La compañía Espai Dual presenta BE GOD IS, un divertidísimo show que combina música, humor y teatro gestual. Este delirante y adictivo espectáculo crea un ambiente de gran complicidad con el público en el que las preguntas pasan a un segundo plano y el juego del “todo vale” domina la escena.

Es así como se van sucediendo diferentes números protagonizados por tres personajes mudos que interactúan en gags y pequeñas historias, siempre acompañados de música en directo y con una propuesta escénica cercana a la sala de cabaret.

La música, el teatro y el circo son los protagonistas de este espectáculo. BE GOD IS parte de la experimentación artística, de la creación colectiva y de vías de expresión lejanas al texto. Las interpretaciones, en clave de humor y musical, abren puertas dramáticas con el único propósito de hacer disfrutar al espectador.

Vídeo

Fotos

Be God IsBe God IsBe God Is

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Adrià Illesca

  Senzillament una autèntica passada! No vull dir res, simplement disfruteu d’una obra del tot espectacular! Com es diu en la valoraciò: imprescindible!

  07/10/2018

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Un espectaculo muy entretenido que tiene union de musica, clown y “alguna” acrobacia.

  25/06/2018

 • 12345

  Bruna

  Suposo que vaig anar-hi un mal dia: el dia dels amics i els familiars, aquells que riuen el que no fa gràcia des del primer minut. Però poc a poc es van anar calmant i vaig poder apropar-me a l’espectacle: tres nois amb un talent espatarrant, virtuosos en el seu àmbit i molt divertits. Una festa, si.
  Vaig sortir admirant els tres intèrprets però no em va quedar res més. Res especial a recordar, com un exercici de classe molt ben fet que els professors han aplaudit veient el futur que tenen els seus alumnes brillants. Em va faltar direcció i contingut. Una festa, si, sense més.

  24/05/2017

 • 12345

  Alejandro Navarro

  No te’ls perdis!

  24/04/2017

 • 12345

  Susana Pereiro

  Genial espectáculo en el que los 3 protagonistas hacen toda una exhibición de virtuosismo en diversas disciplinas a un ritmo frenético que atrapa durante una hora, admirable clown, interpretaciones musicales, compenetración milimétrica que permite el galope natural de la representación, y chispa y hondura a partes iguales. 2 a capelas como precioso regalo final.

  15/04/2017

 • 12345

  maría j gonzález mondaza

  Los vi hace poco en Hospitalet, en el Joventut y son fantásticos, la música y las voces perfectas, el teatro de gestos y energía a raudales. Increíbles!!!!

  05/04/2017

 • 12345

  Hebert Parodi

  “BE GOD IS”. Imprescindible. Un espectacle total, teatre físic, gestual, circ, música , acrobàcies, mim… Sense paraules, literalment. Imaginació, molta, molta comicitat i complicitat, d’aquelles propostes estranyes que agraden tant, que és molt, a nens i grans i que repetiries sense dubtar. Els tres actors encadenen gags intel·ligents, que expliquen històries que apel·len a la imaginació i al quotidià. Per ser una proposta encara més bona (difícil) hauria de durar una mica més, que 50′ passen volant!

  03/08/2016

 • 12345

  Josep Via Santacana

  Artistes en majuscules, mims, acrobates, clows grans musics i cantants al servei de la diversió mes sana i al mateix temps inteligent. Coincideixo en les opinions positives ja expresades anteriorment nomes remarca el treball gigantesc de Oriol Pla, suposu que es el mateix protagonista en un registre tan diferent com Ragazzo aon ja ha demostrat la seva potencia com actor, atents al Grec aon es podra veure de nou Ragazzo. Qualsevol ocasió de recuperar Be God Is aprofitarla, si no he posat la puntuaçio maxima es perque crec devant tanta energia i capacitat de inventiva era posible oferir encara mes, i aquesta hora escasa de representaçio allargarla. Esta clar que als millors sempre se els exigeix mes. Aon puguin repescar la obra repesquin.

  01/07/2016

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Teatre de Ponent he gaudit d’aquest espectacle que en la XX Mostra de Teatre de Barcelona ha estat premiada amb el guardó a la millor obra alhora que Orol Pla, al millor actor. Us asseguro que feia molt temps que no m’ho passava tan be i reia com ho he fet avui . Un show per dir-ho d’alguna manera, sense paraules ni text amb una base de música, teatre i circ. Eixelebrat, emocionant, oníric i enginyós, que et té atrapat des del minut un. Excel·lent i insuperable el treball de Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre tant d’actors com de músics i brutal i bestial Oriol Pla, un tot terreny amb un treball agotador. No és que sigui recomanable és imprescindible i us aconsello anoteu en l’agenda 28-29 i 30 de juny que els podreu veure en el Teatre Condal.

  16/05/2016

Artículos relacionados