«A»

Anna Moliner: Jo dic sí!

Anna Moliner: Jo dic sí!
04/02/2019

“Jo dic sí!” és un espectacle musical en forma de concert on l’Anna Moliner ens ofereix una selecció de temes musicals que, d’una manera o altra, han format part de la seva trajectòria artística i personal.

La primera cançó que va cantar va ser “Roxy” del musical Chicago, en una versió personalitzada. Ah, shua, foto, foto, Anna, Mo, Mo, Mo, Moliner, oh, ah. Tot seguit ens va cantar “Nothing” del musical “A Chorus line”( una versió en català).

Ens explica que des de sempre ha sabut que volia ser actriu. I que llegint “La Gavina” de Chéjov va descobrir una frase que la defineix :“Quan penso en la meva vocació, la vida no m’espanta”. D’aquí neix el seu primer disc “Scents” . Un disc que parla de com ha anat descobrint la vida i la seva essència. D’aquest disc ens va cantar tres temes: “Scents”, “Too many lives to live” i “What’s Your Bet?

De cop i volta ens ha surt amb una copla (“Y sin embargo te quiero”), i un remix de cançons dels anys 90 (Laura Pausini, Alejandro Sanz, Celine Dione, Madonna, Mariah Carey, Nek, Britney Spears, Gloria Estefan, Mecano i Sau).

De nou torna als musicals, i ens canta “Another Suitcase in Another Hall” del musical Evita, “Flor de nit” de Dagoll Dagom i “Not Getting Married Today” del musical “Company”.

Dins del repertori hi va incloure alguns temes de les seves cantants preferides. “Crazy World” de “Victor o Victoria” de Julie Andrews i “Both sides now” de Jodie Mitchel, totes dues traduïdes al català per David Pintó; i una de la Barbra Streisand que ara mateix no recordo.

 

Ha estat una nit màgica.

No us perdeu aquest concert per res del món !!!

 

← Volver a Anna Moliner: Jo dic sí!

¡Enlace copiado!