Todo lo que necesitas para ir al teatro

Te voy a matar, mamá

Te voy a matar, mamá

Te voy a matar, mamá es el título original de esta obra que trata de una hija que está esperando su madre para matarla. Habla imaginariamente con ella. Contradictoriamente la acusa de todo aquello que hizo y no hizo, le reclama la falta de afecto y la sobreprotecció, el darle demasiada libertad y no dejarla crecer. Las razones de cada una de sus decisiones, no sólo respecto a ella, sino también en relación a su padre: la culpa por sus frustraciones. Todas estas acciones culminan en un hecho inesperado. A partir de esta situación la pieza intenta averiguar, con humor y emotivamente, en los sentimientos menos racionales y llenos de contradicciones de esta relación tan compleja: madre – hija. Eduardo Rovner, el autor de esta obra estrenada en Buenos Aires, animó a Verónica Pallini a la realización de este texto en Barcelona. Quiso que particularmente ella defendiera este papel.

Fotos

Te voy a matar, mamáTe voy a matar, mamáTe voy a matar, mamáTe voy a matar, mamáTe voy a matar, mamá

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Lara Vidal

  Brillant actuació d’una actriu consagrada.
  Una història de locures i patiment que ens convida a reflexionar amb les nostres relacions familiars.

  21/11/2017

 • 12345

  ELENA ROMAGOSA

  És una delícia de parèntesi dins l’escena teatral. Un monòleg amb el que qualsevol filla pot trobar identitats, moments viscuts, sentiments trobats. Una posada en escena i un vestuari excel·lents que et transporten al petit món d’aquest personatge, a estones estrident i egoista però per sobre de tot, humà. Veient el monòleg notes una direcció actoral respectuosa amb el text però a la vegada, potenciadora de la llibertat interpretativa de l’actriu, i val a dir que Verónica Pallini fa un treball net, concís i entregadíssim al públic.

  Ja us dic, una delícia amb tocs d’humor que et fan somriure al veure aquestes obvietats vitals que et donen una alerta de que la humilitat amb un mateix ha de ser-hi sempre. I estic d’acord amb les opinions expressades: el final et fa repensar tot el que acabes de veure. Val molt la pena.

  30/01/2017

 • 12345

  Carmen

  Un monólogo que no te dejará indiferente. Muy recomendable.

  18/01/2017

Artículos relacionados

Matar la mare per créixer com a dona

Matar la mare per créixer com a dona

20 gener 2017

Les relacions entre mares i filles són complexes. El lligam és fort. Hi ha molt d’amor, però també molts moments d’odi, recels i la necessitat de tallar el cordó umbilical per aconseguir ser una mateixa i decidir el rumb de la pròpia vida. Això és al que s’enfronta Verónica Pallini a Te voy a matar mamá. Un monòleg de l’argentí Eduardo Rovner i dirigit per Francesc Amaro que es podrà veure a partir del 21 de gener a la sala Porta 4 de Gràcia.

Leer más... n