Una teràpia integral

Una teràpia integral

Marc Angelet y Cristina Clemente, los autores de la comedia de éxito Lapònia, presentan Una teràpia integral. Una comedia que pone en cuestión nuestra necesidad de creer en algo.

La trama nos sitúa en un curso intensivo de cuatro semanas para aprender a hacer pan y que cambiará la vida de tres personas. Este peculiar cursillo está protagonizado por Àngels Gonyalons, Abel Folk, Andrea Ros y Roger Coma.

Sinopsis

Toni Roca es un genio del pan que imparte unos cursos muy especiales, con tan pocas plazas que hay bofetadas para apuntarse. La premisa del curso es muy clara: “Para hacer un buen pan, no hace falta ni tener la mejor harina ni la levadura más fresca, para hacer un buen pan lo necesario es estar bien con uno mismo.” Neus, Bruno y Laura han conseguido inscribirse, pero aún no saben lo que se van a encontrar en estas intensivas jornadas de taller. ¿Seran ellos tres capaces de alcanzar el objectivo que se marca el curso?

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • ELENA MARCO

  Una obra increíble. Una hora i mitja que es fa molt curta. En cap moment desconectes. He rigut molt i molt! Felicitats a tot l’equip! Súper recomanable! Diferent i única !! Un 10!

  17/06/2022
 • Marta Turu Pedrola
  Marta Turu Pedrola

  El món de les teràpies creix i guanya rellevància exponencialment, especialment en un moment en què la societat mundial s’ha vist obligada a qüestionar i reconsiderar pilars i certeses que fins ara crèiem irrefutables; tant, que ha arribat sota el format d’una comèdia a la Villarroel.

  Accepto, d’entrada, que l’humor és una nota molt personal; dit això, 90 minuts en els que no he pogut connectar amb la part més còmica (massa fàcil) ni tampoc amb la més profunda (massa ambiciosa). Una manca d’equilibri que ha decantat la balança cap a la sensació que ens trobàvem davant d’una empescada esquitxada amb frases de llibres d’autoajuda sense gaire solta ni volta.

  La interpretació, també en to menor, se salva amb un gir de guió molt ben trobat i també gràcies a un Roger Coma carismàtic i simpàtic, amb un personatge que sembla que li vagi, realment, fet a mida.

  També us reconec que les riallades han sigut constants, i el públic de la sala ha mostrat una gran ovació final amb l’encesa de les llums; tanmateix, més que integral.. A mi m’ha semblat descafeïnada.

  15/06/2022
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Toni Roca es una panadero de prestigio que imparte cursos para un grupo reducido de alumnos. Los afortunados se someterán a un curso intensivo qur no solo les permitirá hacer un pan de calidad Máximo, sinó también superarán problemas personales con este método tan “particular”.

  Divertidisima comedia al que vaticinó un éxito total! La platea entera ha reído sin parar en cada una de las situaciones surrealistas en las que se han visto envueltos los personajes.
  Quizás es humor fácil y previsible? Si! Funciona? Ya os digo yo que si! Todos hemos salido con una sonrisa en la cara!

  La escenografía es maravillosa simulando un obrador de panadera. La harina está presente en suspensión en el aire. Ambientación Máxima!
  Y los protagonistas todos maravillosos!
  Perfectos para cada uno de los personajes: Abel autoritario y sectario en un su papel de profesor del taller. La Gonyalons perfecta como siempre dando un poco de cordura a la situación. Roger Coma sin duda el más divertido y más agradecido con su papel.
  Y Andrea Ros estupenda y con un papel que pondrá toda la situación patas arriba!
  Haceros un favor e id a verla. No os arrepentiréis y querréis llegar a casa para amasar pan jajajaja

  25/05/2022
 • Jordi Casas Duocastella

  Dues dones i un home es coneixen en un taller per aprendre a fer pa impartit per un prestigiós forner. Un cop allà, descobriran que el curs va més enllà del propòsit inicial. Aviat afloren els problemes personals dels personatges interpretats per Roger Coma, Àngels Gonyalons i Andrea Ros, donant lloc a situacions divertides sota les ordres del mestre Abel Folk.

  Una obra intel·ligentment escrita per Marc Angelet i Cristina Clemente, amb un gir final que la condueix a ser més que una simple comèdia per passar l’estona.

  25/05/2022
 • Josep OS

  Diumenge passat vaig anar a l’Auditori de Cornellà a veure aquesta comèdia escrita i alhora dirigida per Marc Angelet i Cristina Clemente. Ens situa en un obrador de pa on s’imparteixen cursets però uns cursets que amaguen una mica més que aprendre a fer pa, ensenyen que si un no està bé amb ell mateix, les coses no li sortiran com desitjaria. Qui imparteix les classes (Abel Folk), farà que els alumnes s’obrin en canal i aflorin els problemes de cadascun, sexuals, de treball, de parella etc i aflorin els seus sentiments, plorant, cridant o rient. Una obra per passar una estona, de la qual n’esperava més però que compta amb unes molt bones interpretacions d´ Ângels Gonyalons a qui feia molt que no veia, Abel Folk, Roger Coma i Andrea Ros. Del 25 de maig al 18 de juny es podrà veure a La Villarroel.

  27/02/2022
Artículos relacionados
Abel Folk: "Estar bien es más una actitud, que una elección"

Abel Folk: "Estar bien es más una actitud, que una elección"

27 mayo 2022

«Para poder hacer pan debes estar bien contigo mismo». A partir de esta premisa un relevante panadero, desarrolla un curso intensivo de cuatro semanas para aprender a hacer pan. Un […]