Todo lo que necesitas para ir al teatro

Quina feinada! – Fully Committed

Quina feinada! – Fully Committed

Ventura Pons, conocido por sus trabajos en el cine, dirige a Roger Pera en uno de los grandes éxitos del Off Broadway: Fully Committed.

Sinopsis

Treinta siete años después de su última dirección teatral, Ventura Pons vuelve al teatro con uno de los éxitos de l’Off Broadway del año 2016.

Roger Pera toma el relevo a Jesse Tyler Ferguson, el protagonista de la “Familia Moderna” de ABC, en la versión catalana del éxito de Broadway 2016 “FULLY Committed” el “tour-de-force-para-solista “de Becky Mode sobre los trabajos de un agente de reservas en el mostrador de reservas en un moderno restaurante de Manhattan. Se estrenó en Broadway con Mark Setlock, que también colaboró en la creación de varios personajes para la obra.

Vídeo

Fotos

Quina feinada! – Fully CommittedQuina feinada! – Fully CommittedQuina feinada! – Fully CommittedQuina feinada! – Fully Committed

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • AMADEU MIQUEL

  Fantàstica interpretació! Son 90 minuts que passen volant. I amb un preu d´entrada d´allò méss asequible, només 12€. Últimes representacions fins el diumenge 13 de gener. No us la perdeu!

  08/01/2019
 • Susana
  12345

  Muy impresionada con la cantidad de personajes, la agilidad y la gran interpretación. Me ha encantado.

  28/10/2018
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Espectacle d’humor, però amb un aire d’amargor. Cal reconèixer el mèrit de’mantenir-se en l’energia més alta durant tota l’obra – 90 minuts – amb una gran capacitat per desdoblegar-se en diferents personatges en qüestió de segons – crec que més de 20 – https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/16/quina-feinada/

  28/09/2018
 • Jordi Casas Duocastella
  12345

  Ventura Pons aparca momentàniament la seva prolífica carrera cinematogràfica per dirigir aquesta obra al Versus Teatre. No sóc especialment admirador del seu cinema però reconec el seu talent per adaptar-hi obres literàries, per això tenia curiositat per veure com se’n sortia al teatre.
  Tot i l’estrés que provoquen algunes situacions i la durada una mica allargada de l’obra, el principal encert és adaptar el text jugant amb la vida real de Roger Pera, interpretant-se a si mateix com un actor passant una mala època, que treballa com a operador rebent les trucades per reservar taula en un restaurant de prestigi… i al mateix temps també interpreta les persones a l’altra banda del fil telefònic, amb trucades del seu “pare” incloses. Tot un tour-de-force del qual en surt amb èxit.

  17/09/2018
 • sandra tamareu lorente

  la resposta es Jesse Tyler Ferguson

  05/09/2018

Artículos relacionados