Todo lo que necesitas para ir al teatro

Qui ets?

Qui ets?

Primero fue un libro. Después, las lecturas en voz alta del libro. Y, finalmente, el relato teatralizado. Qui ets? es un espectáculo escrito por Màrius Serra y dirigido por Joan Arqué.

Sinopsis

La historia de el Llullu, el hijo del escritor Màrius Serra, nacido con parálisis cerebral. Un canto a la vida y a la comprensión de nosotros mismos desde los retos que nos imponen los otros.

Vídeo

Fotos

Qui ets?Qui ets?Qui ets?Qui ets?Qui ets?

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • elvira franch
  12345

  Una adaptació del llibre del mateix autor, (Quiet) que una vegada més fa el joc amb les paraules (quiets o qui ets) i que ens parla del seu fill Llullu. Un nen que va néixer amb paràlisi cerebral. Màrius va voler continuar els costums de la seva família comptant sempre amb aquell fill. Viatjar, anar de restaurants, combinant les anades a l’hospital i buscant, sempre, la part positiva en cada situació. Va voler veure, d’alguna manera, fer «caminar» el seu fill, i amb enginy i molta inventiva ho va aconseguir.
  Per poder portar al teatre aquest relat l’autor va comptar amb la col·laboració del director Joan Arqué, conegut actor i pallasso, que ha sabut donar a l’espectacle tota la intensitat del relat amb tendresa i molt bon humor.
  Una història carregada d’humanitat on fa pensar com enfront d’una situació adversa que pot trasbalsar la vida, un pot canviar el punt de vista i enfrontar la realitat amb normalitat i amb molta estimació. No es pretén donar una lliçó de vida però sí que en acabar l’obra un surt amb esperança, mig rient i mig plorant. Encarant el què és la vida: una de freda i una de calenta.
  Judit Farrés, que personalment no la vista mai actuar; Roger Julià, actor/pallasso de Rhum i Cia; i Òscar Muñoz, actor que sempre està encertat amb tot el que fa; són els tres intèrprets que tant poden ser el mateix Màrius Serra o els narradors de la història; que canten i toquen varietat d’instruments i aconsegueixen fer-nos riure i a la vegada entendrir-nos i que personalment em van fer saltar les llàgrimes.
  Emotiu el començament quan llegeixen la redacció escrita per la germana de Llullu.
  Una proposta d’un tema tractat amb intel·ligència i molt de talent que espero que la tornin a programar pròximament.

  16/02/2019

Artículos relacionados