Todo lo que necesitas para ir al teatro

Núria Guiu: Likes

Núria Guiu: Likes

LIKES es la primera versión de un proyecto de danza que toma como base el método de investigación antropológico. El material con que trabaja se fundamenta en dos prácticas físicas que acumulan millones de likes y followers a través de internet: el fenómeno de danzas Cover y la práctica de yoga y sus varietés o “yoga híbridos”, los cuales han surgido y se han difundido masivamente a través de las redes sociales durante los últimos años.
Los likes son unos nuevos símbolos de prestigio social así como un barómetro de éxito para muchas empresas, organizaciones, celebridades e individuos. Quién, cómo y en función de que opera este barómetro? LIKES cuestiona sobre la manera en que leemos, entendemos, aprobamos o desaprobamos el “otro”.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Nil Martín

  Núria Guiu, artista resident a la Sala Hiroshima, va presentar el cap de setmana passat en aquest espai el seu últim projecte, Likes, una magistral peça de dansa que indaga en la relació entre els likes a les xarxes socials i certes actituds i dinàmiques corporals.

  19/02/2018

 • 12345

  Marga

  Intens, proper, directe. Quedes atrapat des del primer moment. Art i creativitat per totes bandes. Simplement magnífic!!!!!

  17/02/2018

 • 12345

  xavi conesa

  Els espectacles de Nuria Guiu, que tenim l’oportunitat de seguir, espectacles de factura impecable. A les seves obres destaquen la força del moviment i la gestualitat extrema com transmissors d’emocions profundes. En aquestes ocasiónes, buscava un nou tipus de llenguatge, on s’albiren els seus esforços i el seu intens treball previ.
  Tot s’hi val si transmet emoción. El més curiós és que en aquests espectacles sorgits de coses molt diferents, tot acaba tenint una unitat. La foscor afavoreix la complicitat. La proximitat i la simpatia es retroalimenten.
  Aportacions inestimables de Núria Guiu al món de la dansa contemporània

  11/02/2018

 • 12345

  Josep Maria

  Vaig tenir l’oportunitat de veure aquest espectacle en la seva anterior posada en escena (crec que va ser per l’abril). Em va agradar molt. Em va semblar una proposta atrevida i actual. Molt entretinguda i que ajuda a entendre la dança. La Núria Guiu demostra ser una excel·lent ballarina i fa honor al seu excel·lent currículum.

  07/02/2018