Todo lo que necesitas para ir al teatro

New Order

New Order

New Order son tres personas, dos hombres y una mujer, de clase media, que durante la presente crisis han visto como todo lo que tenían se les ha escapado de las manos. Que sienten que so lo han quitado, a la fuerza. El trabajo, el dinero, la dignidad, el futuro. Tres personas, dos hombres y una mujer, que podrían ser tú o yo. Que son nosotros y que deciden hacer algo más. Que están hartos de gritar y que nadie los oiga. Que nadie los escuche. Que nadie los vea. Tres personas, dos hombres y una mujer, que deciden pasar a la acción para cambiar el mundo. El suyo. El nuestro. Que deciden luchar. Contra su enemigo. Sin saber luchar. Equivocándose. Haciendo reír. Haciéndonos sufrir. Ellos son New Order. De momento.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Arribem a casa desprès de veure aquesta obra.
  No podem deixar de fer una valoració molt positiva.
  El text ens ha encantat, i la interpretació dels quatre actors genial.
  Moltísim talent concentrat en un espai molt petit (mai havíem estat en la Sala Flyhard)
  Totalment recomanable. FELICITATS!!!

  13/07/2014
 • A la sala Flyhard acostumavem a fer bon teatre però despres del Rei Borni vaig trobar que varen baixar el nivell del espectacles, fins avui que hi quedat bocabadat de l’obra que ens heu ofert,doncs m´impressionat per la duresa, la actualitat, i força gent s’hi ha vist retratada; a més la direcció i la interpretació ha estat a un nivell impresionant, l’enhorabona a tots perque crec que es veurà en sales més grans. Ara esteu en el bon camí, ja que jo no em miro els noms, només opino sobre lo que vec , i per aixó hi ha obres que tenen bona prensa i quan hi baig surto defraudat, i prefereixo no dir noms.

  09/07/2014
 • Neus Mònico Fernández

  Aquest cop no us donaré gaires detalls sobre l’obre, perquè és millor el factor sorpresa de tot l’espectacle.

  Tan sols us diré que el text és fantàstic, l’escenografia molt original, les interpretacions de tots quatre actors han estat brutals !!!!!, tot i que hem de ressaltar el paper que fan les dues dones de l’obra.
  És un tòpic o, les dones davant del poder són pitjors que els homes??

  Tot i que el tema és dur, el personatge còmic que ens interpreta en Sergio Matamala suavitza una mica l’obra.

  Resumint, al igual que en Sergi Pompermayer, em faig preguntes……….
  Tres protagonistes decideixen passar a l’acció per canviar el món, ho aconseguiran?, seguirem sent musclos ?,el poder és superioritat ?,hem d’escanyar per deixar de ser escanyats ?,la violència contra la violència és justificada ?què faríeu vosaltres si ho perdéssiu tot ?,i si tinguéssiu el poder a les vostres mas seríeu millors persones ?quins són els objectius a aconseguir ?On es el límit? Quan ja no et queda rés ,la presó és el paradís ??

  IMPRESCINDIBLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16/06/2014
 • Elisabet Ramírez Valle

  La SalaFlyHard vuelve a sorprendernos con un magnífico texto de Sergi Pompermayer después del éxito desencadenado por «La pols» (por cierto, curiosa imagen la del preestreno del día 7 con los actores de «La pols» sentados en la grada de enfrente, esta vez como público en la sala que los ha hecho tan grandes).
  Tres personas, como tú, como yo, han llegado al límite. Sus problemas, sobre todo económicos, les asfixian. Ante la sensación de ahogo, optan por una solución: la creación de New Order.
  New Order dará un paso más en nuestra lucha. Imprescindible para unos. Insignificante para otros.
  Sin embargo, un secuestro nunca es fácil para un grupo de aficionados en el que la inexperiencia, el miedo, los nervios estarán a flor de piel y la situación, al igual que nuestras reacciones, no siempre se podrá controlar.
  Gran thriller con los toques de humor y momentos para la reflexión.

  13/06/2014