Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 13,50€

Comprar Entradas

Si mireu el vent d’on ve

Si mireu el vent d’on ve

Irene es la dueña de una finca dedicada al cultivo de manzanas, donde vive con su hijo. Su hija se fue hace mucho tiempo y ha perdido el contacto. Un otoño, ella regresa y se desencadena este relato sobre la madurez y los cambios de la Inglaterra rural de hoy. La firma una de las dramaturgas más reconocidas del panorama británico actual.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos + fotos

Si mireu el vent d’on veSi mireu el vent d’on veSi mireu el vent d’on veSi mireu el vent d’on veSi mireu el vent d’on ve

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Lliure he vist aquesta obra de la novel·lista anglesa Nell Leyshon i que dirigeix ​​Fernando Bernués. Es tracta d’un drama rural i ens situa a Anglaterra en el si d’una família on la mare, una dona possessiva i manipuladora acaba de quedar vídua. Jo no sé si avui no era el meu dia però el text m’ha deixat totalment indiferent, no m’ha aportat absolutament res, se m’ha fet lenta i repetitiva i no he marxat a la mitja part amb l’esperança que la segona millorés, però que va més del mateix per no dir pitjor. He sortit totalment decebut. No tot per això ha estat negatiu, l’escenografia de Max Glaenzel m’ha semblat espectacular i fins i tot poètica. I pel que fa a la interpretació, Eduard Farelo en el personatge del germà de la dona, una persona amb deficiència i en la qual Farelo, està brillant. I Emma Vilarasau tot i que aquesta vegada no cau en l’histrionisme com alguna vegada ha passat, l’he vist moltíssimes vegades millor que avui amb aquesta obra. Pel que he vist a la platea hi ha hagut opinions contraposades, ja que els del meu costat i davant a mitja part han marxat, però al final hi ha hagut molts aplaudiments.

  18/02/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Un drama sobre la memòria i la pèrdua dels referents familiars.

  19/02/2018

Artículos relacionados