Todo lo que necesitas para ir al teatro

Gerard Borrell: Magia Comedy

Gerard Borrell: Magia Comedy
Ha llegado el momento de reírse! En grupo, en pareja o con amigos, Magia Comedy es la apuesta segura para una noche en el teatro inolvidable. Un Show de Humor al mas puro estilo “Las Vegas” donde la comedia, la sorpresa y el engaño van de la mano.
“El Humor nos hace más inteligentes … Ése es el secreto”.  Así lo asegura Gerard Borrell, nuestro protagonista, toda una revolución en el mundo de la comedia y el ilusionismo. Habitual en teatros de toda la península, quizás también lo has podido ver en televisión. Ahora en vivo y en directo para todos vosotros Borrell se instala en Eixample Teatre para hacerte disfrutar de las locas y divertidas noches de MAGIA COMEDY.
Vídeo

Valoración espectadores
  • Des que tinc ús de raó, la màgia i l’il·lusionisme m’ha encantat i un dels motius que més m’enganxa és pensar que ho tens tot vist i vagis a un espectacle et sorprengui i et deixi bocabadat. I això és el que ahir em va passar a l’ Eixample Teatre quan vaig anar a veure l’espectacle del showmag Gerard Borrell. Actualment es poden veure famosos mags que presenten uns muntatges on els efectes, la llum, els alts decibels del so i l’excés de partenaires i ballarins, prevalen i guanyen en qualitat al que hauria de ser l’important de l’espectacle, la màgia. Aquí no hi ha res de tot això, a l’escenari un mag Gerard i com a únic bagatge una immensa dosi d’humor i una facilitat per empatitzar amb el públic, brutal. I clar uns números de màgia espectaculars. Si us agrada la màgia és un imprescindible i sinó us puc assegurar que no us deixarà indiferents. Noranta minuts per desconnectar.

    24/12/2017