Todo lo que necesitas para ir al teatro

Bérénice

Una pieza fundamental del clasicismo francés, escrita a la medida de una gran actriz: en este caso, Emma Vilarasau.

Sinopsis

. Cuando las razones de Estado pasan por delante de todo, del amor sólo queda la tragedia del duelo. Ya no se trata de vivir, hay que gobernar.

Actividad paralela

19/05 Ágora Libre – UPF sobre Medea y Bérénice a las 17: 35h.
charla con Emilio Suárez de la Torre, catedrático de Filología Griega de la UPF, y Montserrat Cots, catedrática de Literatura Francesa de la UPF
moderada por Antonio Monegal, catedrático de Teoría de la Literatura y Literatura Comparada de la UPF y director del CER-Instituto de Cultura de la UPF


Valoración espectadores

 • Marta Turu
  12345

  Amb el cúbic escenari mancat de la seva notòria profunditat i el gran entorn de la sala Fabià Puigserver ornat per a l’ocasió, la lectura del text de Bérénice esdevé quasi íntima i familiar, inspiradament acollidora. Petits fragments musicals adequats al context històric en el que es desenvolupa la història s’intercalen entre la lectura, promovent uns canvis d’acte dinàmics i càlids; una molt bona idea per a emmarcar aquest tipus d’activitats.

  Destacar un profund Roger Coma, excepcionalment colpidor i alhora natural; personalment, la millor representació i lectura ve de la seva mà. Magnífics també Andreu Benito i Emma Vilarasau; ella molt més encertada, segons el meu parer, que no pas a Medea. Contràriament, a la seva excel·lència s’hi entrebanca l’actuació de Rosa Maria Sardà, voluble i fútil en aquest context.

  Magnífica ocasió per gaudir d’apostes diferents en el món de la dramatúrgia; totalment recomanable pels apassionats del classicisme i dels petits grans moments que encara ara ens brinda el seu llegat!

  18/05/2018