Todo lo que necesitas para ir al teatro

Les roses de la vida

Les roses de la vida

No te pierdas la nueva comedia alocada escrita por Sergi Belbel. Una historia surrealista protagonizada por cuatro intérpretes y un perro que verán como sus vidas acabarán haciendo un giro inesperado.

Sinopsis

Un joven emprendedor con un problema grave, un terapeuta desolado por la muerte de su perro, una temible presidenta de un país extranjero carente de amor y su extraña e intrépida secretaria son las cuatro piezas de esta gamberrada que tan sólo pretende celebrar la vida, hacer un canto a la libertad sexual, al amor, a los placeres y comunicar a los espectadores el gozo de vivir, y que ha sido escrita especialmente para cuatro jóvenes y espléndidos intérpretes: Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez y Núria Sanmartí.

Fotos

Les roses de la vidaLes roses de la vida

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir al Barts vaig passar una molt bona estona amb aquesta comèdia absurda escrita i dirigida per Sergi Belbel. Un text que s’aparta totalment del que Belbel fins ara havia fet. Quatre personatges, un emprenedor d’una empresa de càtering creatiu que està enamorat, un terapeuta dolgut per la mort del seu gos, la presidenta d’un país europeu i la seva secretària malcarada. Uns diàlegs gamberros i surrealistes però carregats d’enginy que creen moments molt però molt divertits arrodonits per un esbojarrat final. Molt bon treball dels quatre actors, Enric Cambray, Gemma Martínez, Núria Sanmartí i Roc Esquius tot i que potser per les característiques del personatge que encarna, Cambray ho broda. Una escenografia molt minimalista amb dues butaques i poc més però suficient. Ahir va ser l’última representació però espero la reposin, ja que és ideal per passar una bona estona oblidant-te de tot. Ahh i gelat inclòs.

  17/09/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Amor, desamor, erotisme, problemes de salut, problemes personals, autoestima, política, cinema, literatura … Tots aquests temes es barregen, s’empassen i s’escupen a cor què vols. Amb una posada en escena monocromàtica formada per dues butaques, una tauleta i un teló vermell al fons que dibuixa un cor, aquesta obra és una teràpia per distreure la ment i reflexionar sobre el molt que ens mengem el “tarru” per tonteries oblidant-nos que la vida són dos dies. Una bretolada per riure i passar-ho bé. Flipant. No us la podeu perdre!! Si voleu saber-ne més podeu entrar a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/08/les-roses-de-la-vida/

  08/09/2018