Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 11,50€

Comprar Entradas

Improshow

Improshow

Improshow en el Teatreneu de Barcelona

Improshow, un espectáculo distinto y único a cada función, donde los asistentes tienen mucho que aportar, puesto que los actores salen sin guión y necesitan sugerencias de todo tipo, que utilizarán para ir tejiendo sus historias encima del escenario.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

ImproshowImproshow

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Carles

  Grans!! molt grans!! imprescindibles si us agrada l’improvisació i l’humor!!

  09/08/2014

 • 12345

  Cristina Zaragoza

  Totalment recomanable!! No pares de riure!! És genal per anar amb amics, per regalar, per anar amb la família, amb la parella… I com és improvització, pots repetir sempre que vulguis, que sempre riuràs de nou!!

  21/12/2014

 • 12345

  Clara Mir

  Té molt mèrit que t’ho passis bé, imagino que hi han dies de tot, però tenen aquell ritme que enganxa

  06/01/2015

 • 12345

  Hebert Parodi

  Suposo que és un tema personal, de gustos i fòbies. La impro no m’arriba, com l’òpera o la videodansa. Em fa gràcia, això sí, cinc minuts, fins que te n’adones que, com és normal, no és ben bé improvisació el que veus, sinó uns gags o sketchos premuntats i molt treballats amb espais on encabir-hi o adaptar-les (molt ràpidament) a les propostes dels espectadors.

  23/06/2015

 • 12345

  Maria Checa

  Una estona bona per desconectar i riure de bestieses! Tenen un guió establert i van variant-lo en funció de les frases del públic. Els actors s’ho passen bé actuant i tenen gran capacitat d’improvització. L’obra és bàsicament en castellà tot i que introdueixen un petit gag en català.

  14/08/2015

 • 12345

  Raquel Ceballos Jimenez

  L’experiència va ser molt interessant donat que no haviem anat mai a un improshow. Ens va impressionar la velocitat que tenien els actors per montar una història basada en una nota escrita per algú del públic a l’atzar. I lo bo és que si vols repetir, mai veuràs el mateix!

  06/10/2015

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  És la primera vegada que assisteixo a una representació d’aquest gènere de teatre i malgrat que la impro no m’arriba, ha resultat ser una experiència interessant. Ells son uns animals escènics, generadors d’idees i caçadors d’històries que tenen el públic com a gasolina i inspiració. Tenen un guió establert i van variant-lo en funció de les frases del públic. Es una opció ideal per sortir amb amics i riure de valent. I com és improvisació, podries anar-hi tantes vegades com volguessis ja que sempre seria diferent però amb una cosa en comú: passar-t’ho igual de bé

  24/02/2017

 • 12345

  MANUEL

  es la primera vez que asisto a un espectáculo como este, salí encantado. Hay buena conexión con el público y los actores contagian la diversión que viven en el escenario. Recomendable.

  10/01/2018

Artículos relacionados