Todo lo que necesitas para ir al teatro

Galileu

Carme Portaceli indaga en la figura de Galileo con cuatro jóvenes intérpretes y la música de Love of Lesbian

El descubrimiento científico de Galileo Galilei fue fundamental para la vida de las personas de super época, por el arte, por la filosofía, por la percepción del mundo y del ser humano y su lugar dentro del universo.
“Galileu” es una versión para todos los públicos pero también para los adolescentes, una versión esencial para explicar qué descubrió este importante científico.
Una obra interpretada por gente joven y dinámica, con la música poética de “Love of Lesbian, interpretada en directo por los propios actores.

Fotos

GalileuGalileuGalileuGalileu

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Bibiana Bonmatí

  L’obra no és només la vida de Galileu, també hi ha l’empremta de B. Brecht i la seva crítica social. És evident que busca connectar amb un públic jove, amb una posada en escena actual i agosserada. Recomano llegir l’obra abans per poder percebre la bona adaptació del guió. Bona interpretació dels quatre actors i a destacar la de Laura Aubert, actriu que segur donarà que parlar. Recomanable!

  09/05/2017

 • 12345

  Mr. Buyère

  Una peça aburrida que servíeis mès com una classe interactiva de filosofía o historia que com espectàcle de teatre. Al cap i a la fi, es veu un encàrreg fet amb presses amb una direcció molt sòbria però amb poca personalitat, on si signa la música de Love of Lesbian, que és el mateix que comprar el ser últim disc i posar-lo, cosa que sóna mès com un simple reclam per publicó jove, una publicitat enganyosa… Amb les interpretacions s’ha de parlar a part… per sobre de qualsevol altre aspecte en aquest obra hi ha una clara protagonista, la Laura Aubert, una actriu que per nom no es capaç (encara) d’omplir un teatre però que fa una feina capaç de ser l’única raó visible per veure un espectàcle mandrós i avorrit.

  05/05/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Obra que parece creada para chicos de instituto que deseen saber sobre la vida y obra de Galileo Galilei! Bueno… almenos una parte!! Jejeje
  Personalmente me he decido a ver este espectáculo porque soy fan acérrimo de Laura Aubert y pienso ver todo lo que haga. O almenos lo intentaré.

  En este caso he visto un montaje correcto pero con cosas que no me han acabado de gustar. Por ejemplo los bailes ortopédicos de cierto personaje y la modernización en la caracterización de los personajes. Sobretodo lo de los bailecitos sobraba muy mucho!
  De todos modos, me parece una obra interesante para conocer la figura de Galileo y con lo que tuvo que enfrentarse para defender su teorías astronómicas.
  Le damos una oportunidad, no?

  03/05/2017

 • 12345

  Anna Surroca Carrera

  L’obra m’ha servit per refrescar la vida i pensament de Galileu. Trobo que és molt original emmarcar el segle XVII en ple segle XXI, agosarat però alhora interessant. Hi ha gags francament divertits.

  Molt bones actuacions i un encert la música de Love of Lesbian. Molt recomanable!

  30/04/2017

 • CARLES LUCAS GIRALT

  Una proposta fresca d’un personatge que sempre hem vist amb leotards i casaca, que la Carme Portaceli porta a la sala de les Rambles. Amb un repartiment de joves veterans que ofereixen un ventall de registres on no hi manca la música en directe.
  El Galileu de Bretch és un text llarg com una d’aquelles conferències magistrals on tens problemes per seguir un conferenciant que parla de ciència en el més pur sentit de la paraula, i la Portaceli el passa pel sedàs de la modernitat i com fan els bons directors, et fa veure coses que ni els mateixos autors sabien que existien.
  Portar el teatre al jovent o portar el jovent al teatre que si fa no fa és el mateix, té categoria de cooperant en zona catastròfica, el teatre et fa intel•ligent i per això lliure, i hem de preparar un món futur de persones cultes que ens han de dur a la terra promesa, i aquest espectacle està pensat pels joves d’edat i pels que ens hi sentim.

  20/04/2017

Artículos relacionados

Carlos Cuevas: “El meu repte és ser, cada vegada més, un actor de teatre”

Carlos Cuevas: “El meu repte és ser, cada vegada més, un actor de teatre”

23 abril 2017

Té 21 anys. És actor des que en tenia nou. Conegut per la televisió, gràcies a sèries com Ventdelpla, Merlí o Cuéntame cómo pasó, encara conserva el somriure del nen que va aprendre a interpretar des del joc. Les seves paraules, però, estan plenes d’una sobrietat i maduresa pròpies d’algú que fa molts anys que treballa en aquest ofici. Durant l’entrevista, en un espai reservat del Club Capitol, es mostra simpàtic, proper, professional i pacient, malgrat la seva atabalada agenda. Hem vingut a parlar amb ell amb motiu de la seva darrera estrena: Galileu, un espectacle dirigit per Carme Portaceli que barreja el text del dramaturg Bertolt Brecht amb música de Love of Lesbian.

Leer más... e