Todo lo que necesitas para ir al teatro

El temps que no tindrem

El temps que no tindrem

El temps que no tindrem es el nuevo musical escrito por Alicia Serrat con música de Dani Campos que cierra la Trilogía del amor producida por Daniel Anglès. El espectáculo estará protagonizado por Mariona Castillo, junto con Joan Mas.

Vídeo

Fotos

El temps que no tindremEl temps que no tindrem

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Un espectacle que ens parla sobre la família i la infància, i els records que aquesta ens deixa com a adults. Parla també de l’amor a la literatura i a la capacitat curativa del mateix fet d’escriure. L’obra va coent la història a foc molt lent, sense cap pressa, cada cosa al seu lloc i en la dosi necessària. En definitiva, una història emotiva i plena de sentiments que desborda tendresa. Tan la Mariona com el Joan han estat magnífics. Ella encaixa com un guant en el paper de la mare i ell aporta l’espontaneïtat juvenil que requereix un personatge que evoluciona amb els anys. I el seu duo “En una mil.lèssima d’segón” és una petita joia … Paga molt la pena veure-la https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/05/05/el-temps-que-no-tindrem/

  05/05/2019
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Avui Diada de Sant Jordi, després de fer una passejada entre llibres i roses he fet cap al Maldà per veure la primera representació d’aquest musical de petit format escrit i dirigit per Alícia Serrat. Aquest musical és el tercer i el que tanca la trilogia que es va iniciar amb Per si no ens tornem a veure, va continuar amb Tot el que no ens vam dir i conclou amb aquest. En aquest cas ens parla de l’amor, del primer amor, el de la família i ho fa Eduard tot escrivint els seus records que es mouen entre la realitat i la ficció en un viatge que va des de la infantesa molt dura per cert a causa d’una greu malaltia que patia i fins a la seva adolescència i on recorda al seu pare, els seus avis però especialment a la seva mare i on vénen a la memòria, les seves converses, els seus jocs, els seus balls, la seva vida vaja. Íntim i amb moments d’una gran càrrega emocional, Mariona Castillo i Joan Mas fan un impecable treball tot desgranant unes meravelloses cançons amb lletra d’Alícia Serrat i musicades per Dani Campos que alhora els acompanya al teclat. No us ho perdeu i si no heu vist les dues primeres, els dissabtes fan una marató on es poden veure les tres amb berenar inclòs.

  24/04/2019

Artículos relacionados