Todo lo que necesitas para ir al teatro

El sistema solar

El sistema solar

El sistema solar es una comedia delirante de la dramaturga peruana Mariana de Althaus, miembro del Colectivo Viaexpresa, dirigida por Carol López.

Sinopsis

Una familia desestructurada se encuentra en Navidad. La hija viene cargada de buenas intenciones, y eso ya es garantía de cualquier desastre.

Vídeo

Fotos

El sistema solarEl sistema solarEl sistema solarEl sistema solar

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  L’obra ens parla de les relacions humanes i critica la hipocresia entre els membres de la família. Totes les famílies tenen els seus problemes i aixó els dóna identitat i les fa vives. Amb un muntatge a quatre bandes i una escenografia despullada, molt austera, es posa èmfasi en el treball dels actors que m’ha agradat moltíssim el de tots ells. El text és sense dubtes el millor de l’obra. Si bé és una dramatúrgia bastant conservadora i efectista, es troba indiscutiblement ben escrita i molt ben adaptada a la nostra manera de parlar castellà. En resum, una història d’històries on els espectadors viuen permanentment durant vuitanta minuts una sorpresa darrere l’altra en relació a cadascun dels personatges. I quan es diu “tots”, vol dir “tots”, del més gran al més petit.

  13/04/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Carol Lopez nos trae una comedia dramática sobre la familia. Sus problemas, sus peleas, sus reconciliaciones y sus locuras. Y digo locuras porque a la familia le pasa de todo. Un poco de locura!
  No me ha parecido para nada una obra redonda (situaciones mil veces vistas, personajes estereotipados) pero siempre es un gustazo ver a Willy Toledo sobre el escenario.
  La iluminación “estelar” me ha encantado. Preciosa!!

  31/03/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Divertida comèdia d´una família força especial.

  26/03/2018

Artículos relacionados