Todo lo que necesitas para ir al teatro

El profeta

El profeta

1915. A una chica se le ha aparecido Cristo en la capilla de su pueblo. 1968 Christiaan Barnard decide hacer el primer trasplante de corazón. 2015 Una mujer se ha curado milagrosamente después de abandonar el tratamiento médico para su enfermedad. Una historia sobre los visionarios y la fe.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • ignasi tomás lopez-doriga
  ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/07/03/propuestas-teatrales-para-el-verano-i-rosa-de-dos-aromas-y-el-profeta/

  04/07/2016
 • Josep Aguilera

  Un drama de tres històries entrellaçades; on dues d’elles fent salts al present i passat, mitjançant flashbacks molt ben preparats. M’ha semblat una obra bastant entretinguda en moments molt ben trobats. Hi trobem des de comportaments familiars en els pobles de fa molts anys fins a les disputes professionals entre els membres de les famílies. Un pack explosiu molt ben portat. Amor, rancúnia, dolor, gelosia, aparença, orgull, … hi trobem de tot.

  Tot i que els tres actors/actrius ho han fet molt bé, m’agradaria destacar l’actuació de Aitor Galisteo-Rocher on la seva interpretació ha estat molt convincent.

  L’escenografia d’aquesta obra ha estat ideal aprofitant tots els racons i racons per poder ubicar al públic en cada escena. El joc de llums i sons per ambientar ha estat molt correcte.

  Per tant, és un bon espectacle i recomanable per gaudir d’un dia de teatre.

  05/06/2016