Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 15,00€

Comprar Entradas

El fantasma de Canterville

El fantasma de Canterville

Joan Pera protagoniza la adaptación al teatro de El Fantasma de Canterville un texto original de Oscar Wilde, adaptado por Joan Yago y dirigido por Josep Maria Mestres. El 16 de diciembre en el Teatre-Auditori de Sant Cugat. 

Sinopsis

El empresario estadounidense Hiram B. Ortis se traslada junto con su familia a un antiguo Castillo cerca de Ascot, Inglaterra. Lord Canterville, dueño anterior de la mansión, advierte a los nuevos habitantes que el fantasma de Sir Simon Canterville sigue en la casa desde que asesinó a su esposa, Lady Eleonore.

Pero los nuevos inquilinos, el señor Otis, su esposa Martha y su hija Virginia, no hacen caso de la advertencia, sino que se burlan constantemente de él, aunque el fantasma intenta perturbar la paz de la familia por activa y por pasiva, para mantener su reputación y su honor.

 

 

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos + fotos

El fantasma de CantervilleEl fantasma de CantervilleEl fantasma de CantervilleEl fantasma de CantervilleEl fantasma de Canterville

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Miquel

  Comèdia “de enredo” sense massa gràcia. Per àvies de més de 60 anys. Escenografia grandiloqüent, però poc més.

  10/06/2018

 • 12345

  Elisa PFerrer

  Obra molt divertida, propera i entretinguda. Tot i que no es cenyeix estrictament al conte d’Òscar Wilde, l’adaptació en manté l’essència i la ironia. Bones interpretacions dels actors i actrius, surts del teatre amb un somriure!

  26/05/2018

 • 12345

  Paqui

  muy buena la recomiendo es muy divertida y los actores interpretan super bien.

  10/05/2018

 • 12345

  Lambert

  Impressionant! Vam passar una molt bona estona, apte per a tots als públics. Un Joan Pera inconfusible i la resta dels actors donaven el seu toc de gracia a la comèdia. Mai havia rigut tant!

  08/05/2018

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Es muy divertida pero a veces se hace lenta la historia. Al final pasamos un buen rato y el escenario es genial, hay un video en youtube como se monto, pero eso dejalo para despues de ver la obra.

  09/04/2018

 • 12345

  Marta TP

  Pocs fantasmes són capaços de seduir el públic com ho fa sir Simon de Canterville! Un intemporal Joan Pera que encanta des del primer instant a través del seu natural i únic carisma, mentre comparteix amb el públic les seves més curioses trifulgues. I és que pobre criatura, després de quasi mig mil·lenni ha perdut l’aura terrorífica de la que presumeixen els fantasmes més nobles del territori… I està disposat a qualsevol gest -per poc heroic que sigui, que amb 400 anys ja no ha quedat força enterrat el pes de l’orgull- per tal de recuperar-la!

  Amb una escenografia brillant i excepcionalment treballada, les peripècies de sir Simon s’agafen de la mà d’una família americana (Elisabet Casanovas, David Olivares i Betsy Túnez, tots ells encisadors per igual) que, estereotipada amb pulcra gràcia, està tossudament disposada a vèncer la partida amb la seva exasperant lògica i racionalitat. Destacar, també, les aparicions d’un multidisciplinar Pep Sais (magnífica la seva doble caracterització)

  Fàcil, còmoda i divertida, els seus personatges desperten empatia i connecten amb el públic, al que es dirigeixen en múltiples ocasions. Aconsegueixen que el fil conductor balli entre gags farcits de sarcasme històric, diàlegs referenciats subtilment i fins i tot moments de tendra empatia amb els habitants del més enllà; tots ells, en una actuació conjunta molt ben polida, mereixen els somriures i el clam exitós que profereix la platea del teatre Condal en trencar la maledicció i encendre els seus llums.

  29/03/2018

 • 12345

  Adrià

  En Pep Sais també amb la governanta fa passar una molt bona estona

  14/03/2018

 • 12345

  Adrià

  Molt divertida i a lhora treballada. Oscar Wilde era un gran escriptor i si a sobre d’actor de fantasma ens fots en Joan Pera es torna tota una obra d’art

  14/03/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  El fantasma de Canterville en versión comedia.
  El fantasma de Canterville escrito para lucimiento exclusivo de Joan Pera.
  Joan Pera haciendo de Joan Pera.
  Empiezo a pensar que tengo que dejar de ver obras de este hombre porque haga la obra que haga siempre actúa del mismo modo: los mismos chistes, los mismos gestos, todo igual.
  A pesar de ser el protagonista a mi parecer todos los elogios se los lleva Pep Sais que haciendo un doble papel como Conde de Canterville y la dama de llaves del castillo ha conseguido hacerme sonreír en varias ocasiones.
  También destaco los trucos de Magia y artificios técnicos que hay durante toda la historia. Me han sorprendido bastante para bien.
  Pero nada más…
  La obra se deja ver…

  23/02/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  La història està ben exposada però es troba a faltar més humor, diàlegs afilats, un ritme més àgil i, en general, que es tregui partit del gran potencial còmic del seu repartiment. L’obra aconsegueix ser graciosa durant molts moments de la representació gràcies a la interpretació de Joan Pera en un paper i amb un text adaptats per a que llueixi. Vaig enyorar la gràcia i espontaneïtat que se li pressuposava. En resum, divertida però per sota de les expectatives. Si voleu llegir-ne més https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/02/22/el-fantasma-de-canterville/

  22/02/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Un clàssic d’Oscar Wilde fet per al luïment de Joan Pera.

  19/02/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Condal hem pogut veure aquesta adaptació que ha fet Joan Yago a partir de l’original d’Oscar Wilde i que dirigeix ​​Josep Maria Mestres. L’acció ens situa als anys 50 a Anglaterra on un empresari nord-americà, la seva dona i la seva filla contacten amb Lord Canterville propietari del castell qui els convida a passar un cap de setmana allà amb la intenció de vendre-l’hi, però tot i que els avisa que hi ha un fantasma i ells no s’ho creuen, decideixen anar-hi. Un cop allà entra en joc Sir Simon, el fantasma (Joan Pera) i comencen a succeir-se tot tipus de situacions esbojarrades, martingales, aparicions, desaparicions i no segueixo perquè ho descobriu si decidiu anar-hi. L’escenografia presidida per una gran escalinata està molt aconseguida, així com un magnífic vestuari. Lògicament el pes de l’obra recau sobre Joan Pera que igual que va passar amb L’Avar no abusa de les seves típiques sortides gracioses i fa un excel·lent i complicat treball. La resta d’actors, a excepció d’Elisabet Casanovas que està fantàstica en el personatge de la filla, els altres per a mi compleixen però de forma desigual. Pels aplaudiments intueixo que la gent s’ho ha passat molt bé, i jo no puc dir que m’hagi avorrit però si que en alguns moments m’ha resultat pesada. De totes maneres és un tipus de teatre que l’èxit el tenen assegurat.

  15/02/2018

Artículos relacionados