Todo lo que necesitas para ir al teatro

Dignitat

Dignitat

Dignitat es un viaje a las entrañas de la política, que traslada al espectador a un despacho de cualquier partido político.

En él, dos hombres, cerca de alcanzar el poder, después de años de dedicación a la política, ponen al descubierto sus deseos, ambiciones, ilusiones y miedos.

Lo que en un primer momento es una distendida reunión improvisada, acaba convirtiéndose en un tenso intercambio de reproches.

Obra nominada al Mejor texto y Mejor autor vivo por Teatro de Rojas 2015.

Sinopsis

Un despacho en la sede de un partido político. Francisco, líder del partido, esperanza de cambio para la sociedad, invita a Alejandro, su mano derecha y amigo, a degustar un magnífico whisky.

Lo que comienza siendo una charla amigable acabará para destapar aspectos inesperados que amenazarán el equilibrio de una relación de amistad y colaboración de muchos años.

Vídeo

Fotos

DignitatDignitatDignitatDignitat

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • miguel
  12345

  La verdad es que este espectaculo tiene mucha DIGNITAT.Hacia tiempo que no veia teatro puro sin pirotecnia.Felicidades a los dos actores y añadir que es una grata sorpresa que Pujades de tio bueno se haya convertido en un buen actor

  25/02/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Tot i que la peça parla de corrupció i els seus personatges son dos polítics, l’obra realment no va de política, sinó de la condició humana. Amb un text increíblement profund, tot transcorre en un únic espai, el despatx d’un polític, on es mostra com el poder transforma a les persones, de com es transforma l’amistat de dos companys de partit davant la proximitat d’aconseguir el poder. Ambdos actors demostren una qualitat representativa i expressiva magnífiques. Felicitats per aquesta maravella!! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/02/11/dignitat/

  11/02/2019
 • SERGI
  12345

  Dignitat no deixa impassible a ningú. El títol de l’obra, ja té prou força com per esperar una funció amb cos, argument i convicció. I així va ser.
  Un espectacle enginyós i atrevit, viu, que guanya tota l’atenció de l’espectador. El seu diàleg, extens però planer, està pensat per arribar al públic, ja que t’hi trobes a gust amb el llenguatge que s’utilitza. Aquest és un dels punts forts de l’obra, ja que ha de ser l’objectiu cabdal: que el missatge arribi al receptor.
  L’escenografia és més que correcta, així com la dramatització, destacant l’admirable interpretació de l’Octavi Pujades, assertiu, ferme i encertat, i la del Roger Pera, magnífica.
  L’obra et fa recordar aquells grups de teatre organitzats durant el temps de la Democràcia per denunciar, de forma discreta (i alhora admirable), la seva discrepància ideològica.
  Cal dir que l’espectacle va més enllà del pur diàleg, i es pot valorar fàcilment. Recalco de nou l’admiració per l’autor de l’obra, ja que imagino no ha estat fàcil arribar al damunt de l’escenari per la temàtica tractada. Mostra la seva perseverança i valentia. Felicitats. Al final, la cultura ha de ser lliure.
  En definitiva, no serà un error anar a veure ¨Dignitat¨. Us la recomano molt sincerament. Serà tot un plaer!!

  26/10/2018

Artículos relacionados