Todo lo que necesitas para ir al teatro

Circ Raluy: The Big Top

Circ Raluy: The Big Top

El Circo Museo Raluy, historia viva del circo, vuelve un año más a Barcelona. Lo hace con nueva carpa y nuevo espectáculo.

The Big Top es la nueva propuesta del Circo Raluy, el encanto y su estética perdurable os acogerán para disfrutar de bonito espectáculo en el que las miradas de ayer y de hoy se alían en unos números que desafían el sentido común.


Valoración espectadores
 • L´ he vist ara i com sempre admirable, l´ encant de aparent sencillez per mostrar numeros de molta calitat, també la originalitat i te cabuda i sempre la proximitat i una manera de fer les coses que posa en evidencia que no son necesaries tecnologies sofisticades per sorprendre i agradar. La familia Raluy com diu l opinant anterior fa que et sentis con rodejat de amics,molt recomanable també per infants que s ´adonin que hi a vida mes enllá de les consoles.Per cert totes les opinions son respectables pro crec cal opinar de espectacles que avui es presentan, no de aquelles coses vistes fa mes de un any,quan estem parlant de un espectacle estrenat ara,i per cert res mes autentic que la publicitat de aquest circ,cap engany pro esta clar que ademes de veure cal mirar i sembla no ho sap fer tothom.Enhorabona familia Raluy, no cambieu.Gracies

  01/12/2014
  • Totalment d´acord amb la teva opiniò.

   01/12/2014
 • Cada any i com a cita obligada he tornat al Circ Raluy. Sensacional. Bons nombres que us fan diferents, excel·lent posada en escena, il·luminació i com sempre la proximitat i el bon fer de la família Raluy que et fa sentir com si estiguessis amb amics. Seguiu així.

  01/12/2014
 • Vam veure aquest circ fa dos estius i és una mica fluix. No és maco estèticament ni tampoc té res excepcional. La publicitat és enganyosa. No veureu el que dóna a entendre que es pot veure.

  24/11/2014
Artículos relacionados

El Raluy estrena carpa y espectáculo

1 diciembre 2014

La renovada carpa del Raluy vuelve un año más en el Port Vell para ofrecer su espectáculo de circo basado en la esencia tradicional de la vida nómada, el trabajo […]