Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 18,00€

Comprar Entradas

Cartelera /

Cabaret, el musical

Cabaret se estrenó en el Broadhurst Theatre de Broadway el 20 de noviembre de 1966 en una producción dirigida por la legendaria Harold Prince. Cabaret, el musical nace para celebrar el 50 aniversario del estreno de este clásico de los musicales escrito por Joe Masteroff y música de John Kander que cuenta con algunas de las canciones más emblemáticas de la historia de la música como Cabaret, Willkommen y Money Money. Es considerada una de las obras maestras del teatro musical de todos los tiempos.

SINOPSIS

La historia transcurre en los últimos años de la República de Weimar, en un Berlín decadente y azotado por la crisis del 29. Una ciudad que se sigue aferrando inútilmente a la ilusión de aquellos años de esplendor que la magnificaron poco tiempo atrás. El Kit Kat Club, el club nocturno de la ficción, abre sus puertas cada noche para entretener a un público ansioso por olvidar, aunque sea por un par de horas, el mal que planea por encima de sus cabezas.

Gobernado por su inquietante y divertido maestro de ceremonias, el Kit Kat Club escenifica la convivencia entre el imparable crecimiento de la hidra nazi y la fingida normalidad cotidiana de los protagonistas: la cantante inglesa Sally Bowles y el novelista estadounidense Cliff Bradshaw o el romance de otoño entre Fräulain Schneider y el propietario judío de un floreciente negocio de frutería, Herr Schultz.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

Cabaret, el musicalCabaret, el musicalCabaret, el musical

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Pau Rosell Simón

  “La vida és un cabaret! (?) ”
  Ja era hora, el reconegudísim musical CABARET estaciona al Teatre Victoria de Barcelona per deixar-nos a tots sense paraules.
  Només llegint el repartiment ja sabem que l’espectacle serà un encert, encapçalat per l’Elena Gadel, qui donarà vida a Sally Bowles acompanyada pel GRAN Ivan Labanda en el rol de l’icònic Emcee.
  ATENCIÓ: no deixeu escapar a aquest Labanda ES-PEC-TA-CU-LAR, pel meu gust, el seu millor paper sense dubte (entre els que jo he vist).
  L’espectacle comença i les portes del Kit Kat Klub s’obren per mostrar-nos, en temps de guerra, on la gent decideix anar per oblidar i viure. Començant pel “Willkommen!” i seguint amb “No se lo digan a mami”, “Dos chicas”, la revelació còmica del musical “Piñas tropicales” o la coneguda “Money” acabant el primer acte amb un “Mañana me toca a mi” impactant.
  Un primer acte més fluix comparant-lo amb tota la força que té el segon, un canvi dramàtic on es mostra el desenvolupament de la societat, les vides perdudes, destrossades, amors impossibles que la Segona Guerra Mundial va aconseguir.
  Cal destacar el final del muntatge, amb el cor a 100 per hora, i la llagrimeta caient, cau el teló deixant-nos anar del Victòria tocats i pensant: és realment la vida un cabaret?
  La destrucció del Kit Kat Klub és el mirall d’una societat trencada per la guerra.
  He trobat MOLT en falta el número de “Mein Herr”.
  Però tot i així un molt bon treball que et remou per dins i sacseja a l’espectador deixant-lo destrossat a la butaca.

  16/09/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  el musical de Broadway que tothom hauria de veure almenys una vegada a la vida i per fi ja és a Barcelona per deixar-nos gaudir d’actors que interpreten i canten sense playback i una banda de 9 músics dalt l’escenàri que tocant en directe. Només llegint el repartiment ja sabem que l’espectacle serà un encert, encapçalat per l’Elena Gadel fent de Sally Bowles i un Ivan Labanda – M O L T G R A N – en el paper del mestre de cerimònies. Malgrat que hem pogut gaudir de diverses de les cançons més emblemàtiques de la història d’aquest musical jo he trobat a faltar el número de “Mein Herr”, el de Liza Minelli cantant sobre las cadires

  23/09/2017

 • 12345

  Hebert

  Algo más de lo que esperaba, que siempre es mejor que al revés. Vestuario, maquillaje y pelucas que entran por la vista, decorados algo menos impactantes excepto la escena final, de los pocos momentos, con el himno del entreacto, que me removió algo.

  La historia archiconocida, la alegría del cabaret donde refugiarse del horror que se cierne puertas afuera y va creciendo, con Iván Labanda como maestro de ceremonias, muy, muy bien y que, quizá, sólo quizá, podría ser algo más ambiguo o andrógino.

  A favor: la cada vez más difícil de ver música en directo, que suena de maravilla. Buenas coreografías y bailarines (aquí no se racanea), pero los protagonistas no me convencieron. El escritor falto de fuerza, blandito y Elena Gadel, excelente voz, pero me transmitió poco. Claro que ha de ser difícilísimo encarar un icono como Sally Bowles, tan ligado a una actriz en concreto, sin hacer una copia, pero no acaba de importarme qué le pasa a su personaje

  Lo peor: la intervención del público (de veritat, no cal). Y como dicen muchos, el “Mein Herr”es un icono que cuesta no encontrar.

  En resumen: es Cabaret y siempre es un placer oír según qué canciones.

  27/09/2017

 • 12345

  Ricard

  No pots fer Cabaret i no fer el número de Mein Herr, i menys quan tota la publicitat de l’obra està basada en aquest número. Vaig trobar-me que a la representació que vaig anar actuaven els suplents, però us haig de dir que en JOSE CARLOS CAMPOS com a mestre de cerimònia ho fa molt bé. Millors cantants i ballarins que actors, i molt bé l’escenografia.

  28/09/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  A mí si me ha gustado esta nueva versión de Cabaret! La escenografía, la iluminación, el vestuario y la caracterización están muy bien conseguidos!!
  Ivan Labanda esta brutal como maestro de ceremonias (eclipsa a todos sin dudar) y la notita negativa es que mi querida Elena Gadel a pesar de cantar de maravilla no me acaba de convencer como Sally! No me pega…

  Así que id a llenar las plateas del Teatre Victoria porque viendo lo que he visto hoy a un día después del estreno les va a hacer falta público!

  06/10/2017

 • 12345

  Laia Ferrer Sellés

  He de confessar que tinc un sentiment especial per Cabaret. No és un musical a l’us i tant la història com l’ambientació i la música són inoblidables. En aquest muntatge, només per veure Ivan Labanda interpretar EmCee, el paper de la seva vida, ja val la pena veure Cabaret. El cos de ball i l’orquestra estan espectaculars i el repartiment és molt solvent.
  No sé de qui deu haver estat la brillant idea de deixar fora de l’espectacle la imprescindible Mein Herr però, tot i això, en aquest Cabaret tot rutlla.

  10/11/2017

 • 12345

  JOAN IGLESIAS

  molt bon espectacle i molt recomanable.

  26/11/2017

 • 12345

  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Espectacular!Maravilloso!Sensacional!

  01/12/2017

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui hem pogut veure al Victòria aquest musical. Anàvem amb moltes expectatives i la realitat és que moltes no s’han complert. Sobre l’any 2004 el vam poder veure a Madrid interpretat en aquella ocasió per Natalia Millan (Sally) i Asier Etxeandia (MC) i això que diuen que les comparacions són odioses, s’ha complert perquè el que avui hem vist, res a veure amb allò . Abans de començar ens diuen per megafonia que Elena Gadel i Ivan Labanda han tingut un accident de cotxe, per sort res greu, i que els seus peronajes els interpretaran Teresa Abarca i Jose Carlos Campos, justificada però segona decepció perquè anavem amb moltes ganes de veure a Labanda. No tots els cantants, són bons actors i aquí tenim un cas claríssim perquè tota la part de diàleg o parlada ens ha resultat avorrida, falta de força i poc creïble. El cos de ball en canvi fan un magnífic treball i bones coreografies. Els cantants bé en general encara que no tots per igual, i a Abarca li falta el toc de picardia que Sally requereix. El millor sens dubte, l’orquestra composta per nou músics que toquen de meravella. I la guinda de la nit, el MC quan baixa a la platea i puja a públic per ballar amb ell, patètic vaja. Així mateix no entenem com han eliminat el numero més emblemàtic d’aquest espectacle, Main Herr. L’ambient era fred per manca de públic (no més de 5 files) i la meitat de la platea tapada per cortines. En definitiva, hem passat l’estona (llarga per cert) i com deia esperavem molt més.

  06/12/2017

Artículos relacionados