Una entrevista a un exterrorista

Yolanda Toledano

La Sala Atrium presenta Ni con tres vidas que tuviera, una obra basada en una entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l’exterrorista Iñaki Rekarte al programa Salvados de La Sexta. El text, ja estrenat a Madrid, el firma el dramaturg José Pascual Abellán, autor d’obres socialment compromeses com Boges, Versus i Lo que nos falta.

Jorge Cabrera (candidat a Premi Max com a millor actor per aquest paper) encarna un exterrorista penedit que és entrevistat per un periodista (Nacho Hevia), arran de la publicació d’un llibre en què destapa tota la seva història dins l’organització. El tercer personatge, interpretat per Lucía Esteso, és la filla d’un matrimoni assassinat per l’exterrorista. L’obra es divideix en tres espais i moments: el monòleg de la víctima, l’entrevista i, finalment, la trobada entre la víctima i el terrorista.

Ni con tres vidas que tuviera ens parla de sentiments universals com la vida, la mort, l’amor i el dolor, i ens convida a reflexionar sobre qualsevol tipus de terrorisme, així com sobre la necessitat d’entendre i perdonar.

Escrito por
Yolanda Toledano
Archivado en
Artículos relacionados

Los lunes también hay teatro

«Los lunes no existen para el teatro»… se ha dicho tradicionalmente del día que el sector teatral se ha tomado para descansar. Sin embargo, hoy en día esta afirmación va […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!