Obert per vacances

Teatre Barcelona

obert-per-vacances-teatre-barcelona

Ja ha arribat l’agost, no hi ha estrenes i els carrers de Barcelona respiren tranquils uns dies. Sembla que tot és més plàcid i que hi ha més temps per pensar, per gaudir… I mentre es prepara la nova temporada teatral de cara al setembre, els espais escènics de Barcelona segueixen donant guerra. Aquí podeu trobar una selecció de les activitats teatrals més destacades aquest estiu a la ciutat de Barcelona.

Si vols teatre:

Le llaman copla. Musical imprescindible que es representarà al Teatre Gaudí a partir del 16 d’Agost.

Oceà al Versus Teatre estarà tot el mes d’agost dijous, divendres i dissabte a les 20.30h

Si vols humor: Festihu 2013

Arriba la 4ª edició del festival d’humor, aquest cop mantenint la programació i afegint alguna sorpresa com és el cap de cartell, Leo Bassi, amb un recull del millor que ens pot regalar sobre un escenari amb The Best Of. Una oportunitat única.

Del Festihu també destaquem la presència d’Esperanto-te, l’espectacle i ara què? de Pep Plaza, els monòlegs de Martín Piñol i el retorn de Los Martínez amb dues úniques funcions i el veterà i únic humor del mestre Godoy.

Tota la programació del Festihu 2013 aquí.

leo-bassi-barcelona-2013

Si tornes a finals d’Agost

Dues obres d’èxit i qualitat aixequen de nou els seus telons a finals d’agost per arrencar rodats la temporada de setembre: es tracta del Rei Borni i de Els Guapos son els raros.

Portem dos mesos en marxa i la rebuda que ens heu donat ha estat molt més gran de l’esperada, així que moltes gràcies! Seguim tot l’agost fent canvis que presentarem al setembre per fer d’aquesta pàgina una eina cada cop millor per donar a conèixer el teatre i fer que tu, l’espectador, tinguis tot el que necessites (i de la millor manera possible) per anar al teatre.

Si tens plans teatrals que no apareixen en aquest post no dubtis en escriure-ho als comentaris.

Bon estiu i visca el teatre!

Escrito por
Teatre Barcelona
Artículos relacionados
Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!