Todo lo que necesitas para ir al teatro

La Sala Hiroshima acosta les noves dramatúrgies al públic familiar

7 diciembre 2015
n

Amb la mirada posada a les vacances escolars de Nadal, entre el 15 i el 27 de desembre la Sala Hiroshima presenta un cicle de peces escèniques pensades per al públic familiar que defugen els estereotips del teatre infantil convencional. Les propostes busquen iniciar als més joves en una altre tipus de teatralitat, proposant-los una experiència més àmplia, multidisciplinar i lligada a la contemporaneïtat, cadascuna des de llenguatges i estètiques diferents, des del circ a la música electrònica.

TEATRE_BARCELONA-petit-chaperon-REVISTA_1

El cicle es diu Planeta salvatge, en referència al clàssic de l’animació i film de culte El planeta salvaje, que formarà part d’una proposta que convidarà els nens a descobrir el món de les bandes sonores. En aquesta activitat el músic Jaime L. Pantaleón conduirà a 15 nens a treballar junts en la selecció dels millors sons i atmosferes per a construir una possible nova banda sonora per aquest clàssic de l’animació. La proposta està comissariada des de LiveSoundtracks, un projecte que pren com a punt de partida el cinema amb música en directe i que desenvolupa esdeveniments, xerrades i un festival.

També s’hi podrà veure Le Petit Chaperon Rouge, de la companyia francesa Divergences, una peça que reinterpreta el conegut conte infantil La caputxeta vermella des del teatre físic i la dansa, amb la presència d’un DJ en escena que crea l’espai sonor de la proposta. La companyia oferirà a més un workshop dirigit a nens a partir dels 5 anys per introduir-los al llenguatge de la dansa.

El teatre d’objectes hi arriba de la mà de David Ymbernon a Pla Fix, Latung La La. L’artista, acompanyat per un músic amb instruments de joguina, crea un univers d’imatges surrealistes que són captades per una càmera de vídeo i projectades a la gran pantalla. I el circ amb una companyia catalana de gran trajectòria, Escarlata Circus. La peça CorRoc transforma l’espai en una galeria d’art que exposa pedres amb forma de cor. Amb l’excusa d’una visita guiada on es barregen números de circ i de teatre d’objectes on els infants són introduïts al pensament de l’art.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario