LAminimAL, Nico&Sunset, Catch Impro i Endinsart, a les Nits del Barts

Redacció

La sala petita del Barts, amb capacitat per 120 persones, posa en marxa durant els mesos d’abril i magi les Nits al Barts Club, una aposta per les companyies joves en un format alternatiu a la sala gran. Teatre de petit format, batalles d’improvisació, escena emergent i humor en estil directe aprofiten l’esperit informal de la sala on es pot prendre una copa mentre es gaudeix i, en alguns casos, es participa de l’espectacle.

TEATRE_BARCELONA-purpurina-REVSISTA_1

La programació arrenca amb Catch Impro, que ofereixen cada diumenge la seva particular batalla d’improvisadors on el públic és jutge i part d’un combat que guanyarà qui demostri més enginy. Tot conduït pel mestre de cerimònies Valerio Molotov.

Més tard hi arriba Endinsart amb Eros i Eris, una història de traïció, sensualitat, passió i mort en plena lluita entre la coherència i el desig. Què passaria si dues parelles i una noia joves comencen a confondre sentiments fruit de la monotonia de les seves vides?

Després de l’èxit a Microteatre Barcelona, Nico&Sunset Produccions porta la seva comèdia Purpurina, escrita i dirigida per Raquel Salvador i Oriol Vila, al teatre del Paral·lel. Els protagonistes són els joves Albert Baró, Adrian Grösser i Albert Salazar, que interpreten tres germans en un prostíbul que necessiten solucionar els seus problemes familiars.

Ja al mes de maig, LAminimAL Teatre recupera la primera part de la trilogia ‘Fer sonar una flor’ de Daniela De Vecchi: El suïcidi de l’elefant hipotecat. Els intèrprets improvisen amb la col·laboració del públic en funció de la premsa diària i els relats breus de José Sanchis Sinistierra. Què hi ha de cert a les notícies? Quin és el moment de passar a l’acció? Música, copes de vi i humor en un debat escènic obert al públic.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!