Ivan Morales o Daniel Veronese participen al cicle Escenes Singulars

Ruben Garcia

Els dies 2 i 3 d’octubre s’estrena a Barcelona Escenes Singulars, un circuit d’arts escèniques amb espectacles creats especialment per a diferents en espais no convencionals, carrers i places, del barri del Poble-Sec.

Creadors i creadors com Daniel Veronese, Ivan Morales, Aurora Bauzà i Pere Jou o Miquel Barcelona i Marc Vilajuana, entre altres noms, presentaran les seves propostes en espais com Pavelló Mies van der Rohe, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, la sala Dau al Sec, el Museu Etnològic i de Cultures del Món o la Plaça del Sortidor.

El cicle, organitzat per Coincidències, que són els creadors de Terrats en Cultura, i el festival Grec proposa 7 espectacles diferents repartits en 6 itineraris diferents: un per al públic clàssic de teatre i dansa (anomenat la Ruta Rosa); un per a un públic que s’atreveix amb propostes performatives (la Ruta Vermella i Groga); un amb propostes amb missatges socials (la Ruta Verda); un que recull totes les propostes en espais museístics (la Ruta Taronja); i, finalment, un itinerari per als amants de les arts vives i creació comunitària (la Ruta Blava). A més, també es podrà veure un espectacle gratuït i de carrer amb Comando Señoras, que acompanyarà al públic durant el circuit escènic i tancarà el cicle el dia 3 d’octubre a les 22:30h a la Plaça Margarida Xirgu. Consulta la programació aquí.

L’espectador no comprarà entrada per a un sol espectacle sinó per a tot un itinerari que el durà per a diferents racons del barri del Poble-Sec així com es veurà immers en una experiència que durarà des de primera hora de la tarda fins a la nit del divendres 2 i dissabte 3 d’octubre. El tiquet inclourà també una consumició gratuïta per poder realitzar algun descans entre els espectacles, la iniciativa comptarà amb la col·laboració de l’associació de locals de
restauració Menja’t Montjuïc.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario