El Tantarantana presenta la temporada 2018/19

Redacció

El Teatre Tantarantana ha presentat en roda de premsa la programació de la temporada 2018/19 a la renovada sala Àtic22 i ha comptat amb la presència de l’equip directiu del teatre (Ferran Murillo, Julio Álvarez i Roberto Romei) i gran part de les companyies que ens participen enguany.

Ferran Murillo ha donat la benvinguda presentant la nova temporada sota el lema «la casa de les companyies». Un concepte a partir del qual el Tantarantana ha organitzat tota la seva programació. Entenent el Tantarantana com una casa, cada habitació d’aquesta casa ens proposa un itinerari format per una sèrie d’espectacles i projectes relacionats amb l’habitació en qüestió.

Julio Álvarez, per la seva part, ha remarcat el caràcter positiu dels canvis que està experimentant la sala com a «símptoma d’una necessària i continua regeneració».

Els nous itineraris són: Dina amb la família, Mira a l’horitzó, Canta a la dutxa, Tria plats amb D.O., Pica abans d’entrar, Surt a la fresca, Obre els ulls i Juga amb els petits. 

Algunes de les principals fites assolides pel Tantarantana durant l’anterior temporada són: la pujada del 14% en termes de recaptació i els diferents premis que ha rebut tant la sala (Premi de la Crítica 2017) com alguns dels espectacles programats (Alpenstock, Premis BBVA; Fairfly, Premis Butaca, Max i de la Crítica; Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, Premis de la Crítica).

Entre les diferents propostes podem destacar el retorn d’espectacles com There Was a Fiesta!, Elefant Terrible o Habitat; espectacles compromesos com El mal morir o Negrata de mierda; curiositats com una versió musical de Tot esperant Godot; i també muntatges tan interessants com Monster, ¿Qué fue de Andrés Villarrosa?, Nosotros no nos mataremos con pistolas o la nova creació de la companyia José y sus hermanas que porta per títol Arma de construcción masiva.

Si voleu consultar la programació completa i accedir a la venda d’entrades, podeu fer-ho aquí.

Archivado en
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario