El Festival Per amor a l’Hart omple l’Hospitalet de circ, dansa y música

Rubén Garcia Espelta

Per amor a l’Hart, el Festival de l’Hospitalet de Llobregat, no ha desaparegut del calendari sinó que ha canviat de data: se celebrarà del 17 al 19 de setembre al Parc de la Remunta.

Durant 48 hores aquest espai a l’aire lliure s’omplirà de moltes propostes escèniques. La dansa tindrà un pes important amb espectacles com Underneath de Lali Ayguade; Wik Bak de Kiko López; El.la de la Cia. In-Motus, que parteix de la figura de la geisha; Blue Monday del duo Agnès Sala & Héctor Plaza i Djama de la Cia. Nuovas.

La companyia Alta Gama presentarà Adoro a l’Hospitalet de Llobregat 

El circ hi serà present amb propostes com la dels Rolabola, els clown dels Alta Gamma o el sol de circ de Júlia Farrero. La programació musical estarà protagonitzada pels Rolling Vibes Collective i el concert de La Família Rústika i de Bandacetamol Brass Band.

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar aquí.

Escrito por
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista y gestor cultural. Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com. Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados
El 28º Circo de Invierno rasca en la tradición

El 28º Circo de Invierno rasca en la tradición

Una edición más, y ya van veintiocho, el Ateneu Popular de 9Barris se presenta con ganas de entretener, emocionar y reflexionar. Este año, el tándem formado por Magda Puig y […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!