Cesc Gelabert i Pere Faura inauguren la col·lecció ‘Paragrafies’

Ruben Garcia

La dansa arriba a les llibreries amb Paragrafiesuna col·lecció, impulsada pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i l’editorial Comanegra, que vol donar veu a diferents coreògrafs.

«La dansa és un llenguatge universal, però cada cos és únic i cada coreògraf té una manera molt particular d’estructurar la seva creativitat, de manera que cada un d’ells podrà escollir la manera en què voldrà explicar-se, cada un els llibres serà diferent i molt personal«, ha explicat la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit, durant la presentació de la col·lecció.

El coreògraf Cesc Gelabert, amb la col·laboració del periodista Quim Nogueró, estrenarà Paragrafies amb El que m’agradaria que la dansa fos, un llibre fruit de la  seva experiència durant anys en els camps de creació d’espectacles, a les classes i les conferències. «No és un llibre per als amants de la dansa només, sinó que està orientat a la vida en general, pel que pot interessar a molta gent«, comenta el coreògraf.

Pere Faura, en un moment de l’espectacle ‘Sweet Tiranny’

Per la seva banda, Pere Faura amb Bàrbara Raubert editaran Discozombi, que s’aproxima més a una mostra de les reflexions que parteixen de dos mons que el fascinen: la discoteca i la pista de ball, dos llocs que per a ell són una escola de dansa.

Els editors preveuen publicar, com a mínim, un llibre nou cada any, en les seves versions en català i castellà, que serveixi per a «reflexionar a fons sobre la dansa i donar eines a espectadors i professionals«. Els propers títols portaran els noms de Maria Muñoz, de Mal Pelo, Marina Mascarell o Andrés Corchero, entre altres.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario