Todo lo que necesitas para ir al teatro

Les Impuxibles o Denise Duncan estaran a la nova temporada de la Sala Beckett

24 julio 2020
n

Després d’un dels finals de temporada més insòlits amb La morta de Pompeu Crehuet, la Sala Beckett ja té la mirada posada en la seva nova temporada. El teatre, dirigit per Toni Casares, avança alguns dels noms que podrem veure a partir del setembre: 4 espectacles que no es van poder estrenar entre el març i el juliol 2020 a causa de la crisi sanitària i del posterior tancament dels teatres.

4 propostes de la nova temporada de La Beckett

La temporada començarà el mes de setembre amb l’espectacle Todas las flores que firmen conjuntament l’autora Bàrbara Mestanza (The Mamzelles) amb algunes de les membres de la companyia. Laia Alberch, Georgina Latre, Júlia Molins, Sandra Pujol, Clara de Ramón i Carla Tovias protagonitzen un espectacle que explica la història d’un grup de dones embarassades, tancades a un convent de monges, que veuen un fet apocalíptic: com en ple estiu comença a nevar…

La sala del Poblenou també recuperarà un dels èxits de la passada temporada: Suite TOC núm. 6, de Les Impuxibles. La companyia capitanejada per les germanes Clara i Ariadna Peya reprenen aquesta peça, firmada també per Judith Pujol i María Velasco, que ens parla dels col·lectius silenciats, de la desestigmatització dels trastorns mentals i de la deconstrucció dels relats dominants.

Un dels plats forts de la temporada i que s’havia d’haver estrenat al Grec 2020, és el nou espectacle de Denise Duncan: El combat del segle. La proposta, protagonitzada per Armando Buika i Àlex Brendemühl, explica la història d’un boxejador, Jack Johnson, que  va arribar a Barcelona després de ser el primer afroamericà proclamat campió mundial de pesos pesants, i el seu enfrontament amb Jim Jeffries. Un combat contra el racisme que ens proposarà una reflexió sobre l’èxit, l’amor, la vida i el destí.

Avinguda Nacional, del dramaturg txec Jaroslav Rudiš, explica la història de Vandam (Josep Julien) un noi que va marxar de Praga per l’Avinguda Nacional, on el 17 de novembre va tenir lloc una manifestació que va portar a la caiguda del règim comunista a l’antiga Txecoslovàquia.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario