Antonio Díaz, El Mago Pop, i Sílvia Abril presentaran la gala Catalunya Aixeca el Teló

Ruben Garcia

Un món ple de teatres plens”, aquest serà el lema de Catalunya Aixeca el Teló, la gala de presentació de la temporada teatral que organitza cada any la patronal de sales i teatre, ADETCA, conjuntament amb els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

La gala, que estarà coproduïda per l’equip d’El Terrat i El Mago Pop, estarà conduïda pel mateix il·lusionista, Antonio Díaz, i per l’actriu i presentadora Sílvia Abril. «Em fa molta il·lusió presentar aquesta gala per primera vegada, és un any molt especial. La cultura necessita més recolzament que mai», comenta l’actriu.

Sílvia Abril copresenta la gala Catalunya Aixeca el Teló amb El Mago Pop

Catalunya Aixeca el Teló es celebrarà el pròxim 22 de setembre a les 21h, tindrà com a epicentre el Teatre Victòria però comptarà amb la participació de diferents teatres del país. “El públic és el nostre motor, dóna sentit a la nostra activitat, és el que ens motiva cada any a ser més creatius i millors. Volem retrobar-nos amb el públic amb tota la força i amb la gala més espectacular, després de molts mesos de teatres, sales i activitats escèniques pràcticament tancades. Volem omplir els teatres i ho farem amb totes les mesures de seguretat”, diu Isabel Vidal, Presidenta d’ADETCA.

Antonio Díaz ‘El Mago Pop’, l’il·lusionista aportarà el toc de màgia durant la nit més teatral de l’any

Ha estat un any ple d’incerteses i que ens presentarà molts reptes als professionals de les arts escèniques”, comenta Antonio Díaz, El Mago Pop. Els organitzadors han explicat que la gala d’aquest any es presenta com «una mostra de resistència de tot un sector que ha quedat molt tocat, però que té ganes i necessitat d’ensenyar el tarannà constructiu d’aquesta professió» per explicar a tothom que cal continuar i «que cal fer-ho amb excel·lència, amb la màxima seguretat i amb esperança que entre tots i totes ens en sortirem i podrem tornar a omplir els teatres«.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario