Antonio Banderas dirigirà i protagonitzarà la versió espanyola de ‘Company’

Ruben Garcia

Antonio Banderas dirigirà el musical Company de Stephen Sondheim i George Furth. La producció, que s’estrenarà a la tardor del 2021 al Teatre Soho CaixaBank de Màlaga, estarà protagonitzada pel mateix actor que interpretarà el paper de l’etern solter Bobby.

Banderas ha explicat que, després de l’estrena, no descarta que l’espectacle faci una gira nacional que inclogui Madrid i Barcelona. Serà la segona producció del conegut actor i director faci al seu teatre de Màlaga després de A Chorus Line.

Company, el musical

El musical es va estrenar a Broadway al 1970 amb de Stephen Sondheim i llibret de George Furth. Aquesta comèdia musical ha estat nominada a catorze premis Tony, dels quals va guanyar-ne sis, entre ells, el Tony al Millor Musical. A les últimes produccions de Broadway i el West End, el personatges de Bobby estava interpretat per una dona aportant un nou punt de vista a la versió original.

La història se centra en la figura de Bobby -un home solter incapaç d’assumir el compromís en les seves relacions amb les dones-, els sesu cinc amics i les seves tres nòvies. La peça està formada per curtes escenes presentades sense cap ordre cronològic i unides entre si per la celebració dels 35 anys del protagonista.

 

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario