Quants records!!!

Yo sobreviví a la EGB

A partir de 17,00€
Comprar Entradas
Yo sobreviví a la EGB → Teatre Condal
22/09/2018

No sóc gaire seguidora d’aquest tipus d’espectacle, però el títol  “Yo sobreviví a la EGB” em va cridar l’atenció.

Li vaig proposar a una amiga d’anar-hi , vaig pensar que si més no podria ser divertit recordar vells temps de la nostra època escolar. Us asseguro que la sorpresa va ser majúscula, no vam parar de riure !!!. Tota la gent de la sala no paraven de riure !!! No ens coneixíem, però totes aquelles anècdotes ens eren del tot familiars.

La meva amiga i jo no paràvem de mirar-nos i riure, quants records oblidats !!! Els entrepans, els jocs a l’hora del pati, les notes, les assignatures, els venedors d’enciclopèdies, el maleit plinton, la mort de Chanquete, els dos rombos, el radio cassete, el TP, la família telerin ,”l’un, dos, tres”, les cançons que sonaven en aquell moment a la radio,…

Que meravellós és recordar !!!

Sincerament m’esperava molt poc i em vaig emportar una gran sorpresa. Vam sortir del teatre amb un somriure d’orella a orella. De camí a casa, la Cris i jo vam seguir recordant amb nostàlgia aquells maleits i meravellosos anys.

“Yo sobreviví a la EGB” és un espectacle d’Stand-up que us traslladarà al passat d’una manera divertida i nostàlgica.

Si sou de la generació d’EGB,  no us ho penseu i aneu a l‘Aquitania Teatre a veure “Yo sobreviví a la EGB”, un monòleg de Jordi Meca, en el que no podreu parar de riure.

***/****

← Volver a Yo sobreviví a la EGB

¡Enlace copiado!