Dues coreografies d’una de les companyies més conegudes de la dansa mundial

Writing Ground / Biophony

Writing Ground / Biophony
18/07/2016

Dissabte passat, vàrem tornar al Teatre Grec, per veure dues coreografies d’un dels mestres més importants en l’actualitat de la dansa mundial, Alonzo King.

Alonzo, ha sabut crear un nou llenguatge corporal amb la seva extraordinària Companyia, en la que tots els seus membres pertanyen a un escalafó de qualitat extrema, utilitzant tècniques basades en la dansa clàssica, saben obtenir noves formes de dansa que són una fusió de dansa contemporània i clàssica, amb una expressivitat extraordinària i on prima més l’elegància, subtilesa i perfecció dels moviments, que la mateixa sincronia del conjunt de ballarins, a la que donen una importància relativa.

WRITING GROUND (🐌🐌🐌🐌) – En aquest cas, es prenen com a punt de partida els poemes de Colum McCann, un autor irlandès que és un dels grans de les lletres angleses. Els intèrprets ballen coreografies basades en els versos de McCann mentre sonen músiques sagrades procedents de les tradicions jueva, cristiana, musulmana i budista tibetana.

La segona peça, BIOPHONY (🐌🐌🐌🐌🐌), parteix del treball de l’artista Bernie Krause, dedicat a captar sons de la natura, i de les composicions de Richard Blackford. Els ballarins de l’Alonzo King Lines Ballet converteixen aquests sons en moviment

Una nit de dansa inesborrable de la nostra memòria.

Si voleu veure la valoració sencera cliqueu AQUÍ

← Volver a Writing Ground / Biophony

¡Enlace copiado!