Un gran homenatge a la música de Queen

We love Queen

We love Queen
08/06/2018

WE LOVE QUEEN respecta en tot moment l’essència de les cançons de QUEEN, un dels conjunts de rock més espectacular del segle XX.

Un espectacle diferent i personal, un concert enèrgic amb una espectacular posada en escena i quilos d’energia que es transmeten a la sala. L’espectacular escenografia és de Carlos Braida.

Yllana és una companyia que va néixer el 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual i que ha diversificat la seva activitat dirigint espectacles musicals com “The Hole” (2012), “Hoy no me puedo levantar” (2014) o “Mayumaná Rumba homenaje a Estopa” (2017).

Amb música en directe sota la direcció de Julio Vaquero (guitarra i veu) i amb Jorge Ahijado (guitarra i veu), Micky Martínez (bateria) i Sergio González (teclats).

Un magnífic cos de ball de cinc ballarins amb coreografia de Zaira Buitron i dos extraordinaris cantants, Enrique Sequero i Manuel Bartolí, que sincerament ens van arribar a emocionar en molts moments.

Enrique Sequero nascut a Madrid és també actor i ha intervingut en nombrosos musicals dels que nosaltres hem pogut veure “SISTER ACT” (2015) al Teatre Tívoli. Ha actuat al cinema i en series de televisió.

Manuel Bartolí nascut a Vila-Real (Castelló) és llicenciat en art dramàtic en l’especialitat de teatre musical. Ha participat també en nombrosos musicals com «Jesucristo Superstar», «Shrek, el musical» o «Peter Pan» entre d’altres.

Malgrat que nosaltres no hem estat mai uns grans seguidors de la música Rock, hem de reconèixer que coneixíem prou beu la majoria de cançons que es van interpretar i ens ho vàrem passar molt i molt bé, fins i tot vam participar com la majoria del públic en un ball col·lectiu, envoltats d’un ambient realment màgic.

WE LOVE QUEEN és un show carregat de bona música que pretén emocionar als amants de la música de Queen i arrossegar als que no ho som tant, però son coneixedors de bona part del repertori.

Sense dubtar, un gran espectacle de molta qualitat musical, recomanable molt especialment pels amants de la música de Queen.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Volver a We love Queen

¡Enlace copiado!