Todo lo que necesitas para ir al teatro

We love Queen

We love Queen,, un espectáculo diferente y personal, una nueva manera de escuchar, sentir y disfrutar las canciones de una de las bandas de rock más espectaculares del siglo XX: Queen. Un concierto enérgico dirigido por la compañía Ylliana, con músicos en directo.

Sinopsis

Guiados por el Sumo Sacerdote de la Iglesia de Adoradores de Queen, los asistentes participarán en una espectacular liturgia de exaltación y entusiasmo a la vida y obra de Queen. Su música dará sentido a toda esta ceremonia junto con una puesta en escena que pretende emocionar de principio a fin.

Un show dirigido por Yllana, donde su relación con los espectáculos musicales les viene desde lejos, ‘Hoy No Me Puedo Levantar‘, ‘The Hole‘, ‘Mayumaná y Rumba‘, espectaculo de Estopa, y muchos más, ahora nos presentan en el Teatro Coliseum el tributo más espectacular ‘We love Queen‘.

Fotos

We love QueenWe love QueenWe love QueenWe love Queen

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • JOSEP OLIVA SASÉ
    12345

    Des dels seus inicis he estat un fidel seguidor de Queen. Quan vaig veure que al Coliseum venia un espectacle tribut del grup, vaig tenir els meus recels perquè com més seguidor ets d’un grup, més exigeixes i em vaig equivocar de ple. Sort que vaig llegir opinions en aquest grup i altres llocs molt positives i això em va animar a anar-hi. Llàstima que ho he fet avui últim dia, perquè us asseguro que si hagués anat abans per descomptat repetiria. Només obrir el teló una escenografia impactant, ens situa en una catedral on guiats per un sacerdot de l’Església de Adoradors de Queen, els assistents participarem a una cerimònia d’exaltació a la vida i obra de la banda. Una gran escalinata amb un tron ​​on hi ha el que fa de mestre de cerimònies encarnat magníficament per l’actor i cantant Enrique Sequero i cinc monjos, que després es converiran en l’excel·lent cos de ball, baixen a la platea on escullen a un perquè Mercury s’encarni en ell. Aquest no és altre que el magnífic cantant Manuel Bartoll. A partir d’aquí comencen a sonar les mítiques cançons It ‘sa kind of magic, We are the champions, Who wants to live forever, Bohemian Rapsody així fins a 16 títols. Màgic, emotiu. una connexió brutal amb el públic que et transmet una energia que fa que no puguis parar de cantar, ballar i estar més temps de peu que a la butaca i d’això s’encarreguen molt bé els quatre músics, baix, guitarra, teclat i bateria què toquen de meravella. Parlant de concerts, no uns altres espectacles, feia anys que no m’ho passava tan i tan bé com ho he fet avui. Serà impossible oblidar-ho, 105 minuts màgics.

    25/06/2018

Artículos relacionados