«Hem de parlar»

Una hora i mitja tard

Una hora i mitja tard
19/01/2015

La companyia La Pavana torna al teatre Gaudí amb l’obra “1 hora i ½ tard”, una comèdia escrita per Gerald Sibleyras i Jean Dell. Dirigida i  protagonitzada per  Rafael Calatayud i amb l’actriu Victoria Salvador com a parella de repartiment.

Nosaltres  vàrem descobrir aquesta companyia en el 2012, justament  en aquest mateix teatre; quan van representar “Una jornada particular”, de la  que guardem molt bon record. En aquesta ocasió La Pavana ens  presenta una història d’una parella que porten més de trenta anys de matrimoni  i que en un moment donat es replantegen tota la seva vida en comú. Just en el moment que la parella està a punt de sortir per anar un sopar de compromís, ella di diu al seu marit : ‘hem de parlar, necessito parlar’. Una reflexió  que provocarà que  finalment vagin  1 hora i ½ més tard al sopar. Una reflexió on es  toquen temes com la vellesa i la jubilació, els sacrificis i les il•lusions perdudes, la maternitat, l’educació, la sexualitat i  la infidelitat… Retrets i confessions  des de l’humor i la  tendresa, on la  proximitat amb l’espectador fa que ens sentim endinsats dins  de la seva història durant una hora i mitja.

Dues actuacions realment brillants plenes de tocs d’humor, sobre tot en Rafael Calatayud que ens va donar moments molt divertits i anginosos. Es nota que hi ha química entre els dos actors dalt de l’escenari i això fa que el públic ens ho passem  d’allò més bé.

Si voleu veure una comèdia fresca i divertida, amb un humor intel•ligent i unes interpretacions genials; i a més a més reflexionar sobre el comportament de les persones davant el temor als canvis i a la vida en parella, aneu a veure “1 hora i ½ tard”

← Volver a Una hora i mitja tard

¡Enlace copiado!