Un autèntic espectacle/concert

Totally Tina

Totally Tina
25/04/2024 - Teatre Apolo

Assisteixo a veure aquest tribut a la reina del soul Tina Turner. La creadora d’èxits com ‘Simply the Best’, ‘Private Dancer’ o ‘Proud Mary’. Ho fa amb música en directe i amb un ballarins com podriem veure en un concert seu.

Justine Riddoch es posa en la pell, la perruca, els talons i la veu de Tina Turner en l’espectacle Totally Tina al Teatre Apolo. Un tribut a la reina del soul i del R&B en tota regla.

Les noves generacions no han aconseguit arrabassar-li el seu títol de Reina del Rock. Sobre l’escenari era pura energia i els seus concerts, una explosió de dinamita.

Ara els seus fans tenen l’oportunitat de veure-la de nou sobre els escenaris amb Typically Tina, després de la seva mort en el 2022.

El concert repassa els grans èxits d’una carrera de més de cinquanta anys, i que formen part de la banda sonora de la vida de diverses generacions, des de What’s Love Got to Do with It i We Don’t Need Another Hero fins a Proud MaryPrivate Dancer, la mítica River Deep – Mountain High i, per descomptat, The Best.

És un concert/espectacle apte pels fans de Tina Turner, pels que conèixen alguna de les seves cançons i pels que no la conèixern. És pur espectacle. IMPRESSIONANT

Podeu veure la resta de la meva opinió a l’enllaç

← Volver a Totally Tina

¡Enlace copiado!