Del West End a Barcelona

The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show
29/10/2023 - Teatre Coliseum

Fa ni més ni menys que cinquanta anys, s’estrenava, al West End de Londres, un musical que volia rendir homenatge al cinema de ciència ficció i sèrie B que va obrir-se pas a la gran pantalla durant els anys 40, 50 i 60. El resultat: una comèdia estranya, esbojarrada i transgressora (especialment, per a l’època) que presentava la típica història de la parella jova que es perd amb el cotxe i arriba a una casa, a qui a ningú se li acudiria trucar, per demanar ajuda, i es troben tot un assortit de criatures ben estranyes i amb les pitjors intencions que us pugueu imaginar.

Per celebrar el cinquantè aniversari d’aquesta estrena, Balanyà ha tingut la gosadia de portar la producció de Londres a Barcelona, en anglès i amb l’elenc original. Una oportunitat única de veure com les gasten a la capital britànica quan es posen a fer musicals: intèrprets de primera categoria, que canten, ballen i interpreten al més alt nivell, música en directe i un desplegament escènic i visual que no depara en despeses. Una autèntica festa pels sentits que deixarà ben satisfets als fans d’aquesta èpica producció i bocabadats a tots aquells que s’aventurin al teatre sense saber exactament què van a veure.

A més a més, seguint aquella dita que tot allò bo i breu és doblement bo, la producció només s’estarà dues setmanes al Teatre Coliseum, per celebrar les festivitats del Carnestoltes. Així que no desaprofiteu l’oportunitat perquè abans no us ho penseu ja hauran desaparegut!

← Volver a The Rocky Horror Show

¡Enlace copiado!