Humor «blanc» sense paraules

The Professionals

The Professionals
29/01/2018

La Zítrica és una companyia creada en 2011 per Javi Bañasco i que s’ha especialitzat en el gag visual. Després de mesos d’investigació i feina presenten aquest espectacle, THE PROFESSIONALS, que defineixen com un espectacle d’humor sense fronteres.

Inspirat en la gran quantitat de professions que es poden exercir avui en dia, ens presenten un espectacle sense paraules, on únicament utilitzen la expresio corporal i el mim.

THE PROFESSIONALS són, doncs, una sèrie de gags encadenats, inspirats en les diferents professions. Dirigit per Javi Bañasco i interpretat per Gerard Flores, Laura Pérez i Sergi Príncep, basen tota la proposta en la gestualitat i els sons, i han de comptar amb la complicitat del públic.

Mitjançant ràpids canvis de vestuari i escenografia, els tres actors donen vida a tot tipus de situacions, energia i ganes no falten per part dels tres protagonistes, i una gran complicitat entre ells que es fa palesa en tot moment.

Estructurat en 9 esquetxos, trenquen la quarta paret des del principi, però el handicap és que per tirar endavant l’espectacle han de comptar amb la complicitat del públic i fer-los intervenir activament en algun moment …. i en el nostre cas, dissabte al vespre amb la Sala mig plena, la participació del públic va ser molt minsa, i va provocar que l’espectacle en alguns moments esdevingués fins i tot avorrit.

Una proposta que no pretén res més que entretenir i fer riure amb els gags, però que requereix, i molt, d’una important implicació del públic. No dubtem de la qualitat de l’espectacle, però malauradament nosaltres no vam ser capaços de connectar amb ell, malgrat els nostres reiterats intents.

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a The Professionals

¡Enlace copiado!