Per passar una bona estona

T'estimo però no tant

T’estimo però no tant
22/03/2015

“T’estimo però no tant” és la versió catalana de Miquel Murga de l’obra de José Luis Alonso de Santos “Pares y Nines” que ha tornat al teatre Gaudí després del seu èxit la temporada passada.

Com escenografia un pis de l’eixample de Barcelona. Els protagonistes:  en Fede (Josep Linuesa) i en Robert (Ferran Castells), dos amics que comparteixen pis des de que el Robert ha trencat amb la seva parella, la Carmeta, que resulta ser la exdona del Fede, i enmig d’ells la Nines  (Mònica Corral), la veïna  , una noia bastant més jove que ells, que provocarà un nou conflicte entre els dos homes.

Em sap greu fer valoracions baixes, però malauradament “T’estimo però tant” no ha estat el que m’esperava i no m’ha acabat de convèncer.

És un d’aquells espectacles que classifico de: per passar-ho bé, riure i no pensar gaire. L’he trobat un pel lenta, llarga i les interpretacions bastant forçades en general. Amb això no vull dir que no sigui entretinguda i divertida, al contrari el públic reia i en general pels comentaris a la sortida, s’ho van passar molt bé.

Ho sento, però a mi no m’ha convençut.

← Volver a T'estimo però no tant

¡Enlace copiado!