“Per pixar-se de riure”

Tenors

Tenors
22/10/2017

 

No us podeu perdre l’espectacle “TENORS” , un espectacle còmic musical que es pot veure a la sala La Claca del Teatre Gaudí fins el 12 de novembre.

Es tracta d’una proposta molt i molt divertida i del tot imprescindible. Una proposta que s’agraeix, perquè et fa oblidar per uns instants tot el que està passant al nostre voltant.

És un no parar de riure !!!. Al menys és el que a mi m’ha passat avui. Feia temps que no reia tant, ni amb tantes ganes.

“Tenors” és una idea original de Miquel Cobos i Ezequiel Casamada i dramatúrgia de Toni Sans, Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos.

La direcció escènica la signa Toni Sans i la direcció musical, Daniel Garcia, Adrià Aguilera, Toni Sans, Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos.

Interpretada per tres excel·lents tenors l’Ezequiel Casamada, en Miquel Cobos i l’Albert Mora, acompanyats  al piano per l’Adrià Aguilera o Dani Garcia.

Aquesta vegada no us explicaré de que va l’espectacle, penso que és millor que ho descobriu per vosaltres mateixos. Tan sols us diré que a part d’escoltar a tres grans tenors, descobrireu tres grans còmics.

Només em queda dir gràcies, gràcies, gràcies. Ho necessitava.

Per cert … Jo repetiré !!!

← Volver a Tenors

¡Enlace copiado!