Un show musical ple de ritme

SWING, the show

SWING, the show
08/08/2016

Si ets dels que els hi agrada el cabaret i la variété no us podeu perdre «Swing»

Una bona proposta pels que ens quedem durant el mes d’agost a Barcelona és anar a El Molino, el local que millor representa la vida més canalla, divertida i nocturna de Barcelona. Durant aquests dies si pot veure “Swing” , un espectacle de cabaret i variété al més pur estil francès.

“Swing” és la barreja del “music-hall” d’ahir i avui. Un espectacle que mitjançant la fantasia, l’humor, la música i la dansa, ens convida a viatjar a través del ritme per la història del teatre musical, i de la seva evolució per a l’entreteniment del públic. Un entreteniment escènic elegant i molt visual, amb una gran variació de números musicals, on el ritme és el principal protagonista. Un festival de color i fantasia que us farà passar una bona estona, durant tot l’espectacle.

Si aneu podreu veure algunes coreografies modernes i d’altres del tot clàssiques. Imatges visuals, jocs de llums i ombres. Números amb cançons en directe. Plomes, cuir, lluentons i tacons. Però sobretot … molta, molta, diversió !!!

7 artistes brillants dalt de l’escenari: quatre ballarines ( Anabel Pituelli, Gisele Marimon, Cynthia De Andrés i Núria Torrentalle), dos ballarins (Víctor Gómez i Lino de Giorgio Jr) i una meneuse (Zoe Buccollini). Tots ho fan realment molt bé, però indiscutiblement en Lino de Giorgio Jr és el que més destaca per sobre de tots ells.

Podreu veure el mític “French Cancan” interpretat per tota la companyia, una dansa del ventre molt sensual, un ball amb tacons ,espectacular i molt eròtic, interpretat per en Lino di Giorgio, números musicals dels anys 20, una imitació extraordinària d’en Michel Jackson, i fins hi tot … una desfilada de moda .

La veritat és m’ho vaig passar d’allò més bé.

Feu-me cas i aprofiteu aquesta oportunitat. No us quedeu a casa aquest estiu !!!

*** 1/2

← Volver a SWING, the show

¡Enlace copiado!