S’inunda Venècia

16/04/2018

Fresca i divertida

Tot i que hi ha molts alts i baixos que trenquen una mica el ritme de l’obra, “S’inunda Venècia”  és una proposta fresca i divertida, que et fa passar una bona estona, i en la que no pares de riure gràcies a algunes de les situacions i manera d’expressar-se d’alguns dels protagonistes.

Molt recomanable per a un públic jove, amb ganes de descobrir i gaudir de propostes teatrals fresques i properes. Quatre joves actors que ho donen tot a escena, Bel Albertí, Bet Palou, Toni Vich i el descobriment d’un gran actor còmic, en Joan Girart Pons, magnífic en el paper d’en Toni.

Miquel Mas Fiol, autor de “S’inunda Venècia”, ens fa reflexionar sobre nosaltres mateixos i de com valorem la vida, la vida en parella i les relacions personals;  la falta d’autoestima, les falses aparences i el conformisme; i de com de vegades s’han de prendre decisions difícils per tal de trencar amb tot allò que ens frena a l’hora de complir els nostres somnis.

Un imprescindible pels que volen endinsar-se i descobrir petites joies teatrals de petit format i molt properes.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

S’inunda Venècia

S’inunda Venècia

La Sala Porta4 recupera uno de sus éxitos de la temporad aanteiror. Con tintadas de la dramaturgia francesa de la palabra de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’inunda Venècia es una comedia naturalista sobre las relaciones humanas, el esnobismo y las expectativas de futuro fallidas. Una retrato realista sobre los problemas de los matrimonios, los contrastes entre burguesía, y la falta de tolerancia en esta sociedad, cada vez más interconectada.

Sinopsis

Dos matrimonios burgueses se reencuentran en Venecia durante el fenómeno de Aqcua-alta. Debido a las altas lluvias, las parejas se ven obligadas a pasar todo un día encerrados dentro del hotel, donde descubrirán que no es oro todo lo que reluce y que sus vidas, aunque parten de un mismo punto, no tienen nada en común.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Txell

  Un espectacle rodó. Els actors són molt naturals, la història molt humana i ben elaborada amb tocs d’humor i drama i una gran direcció. Hem de seguir de ben aprop en Miquel Mas Fiol perque arribarà ben lluny! MOLT RECOMANABLE!

  25/04/2018

 • 12345

  Francesc

  Quan vaig veure S’inunda Venècia vaig quedar sorprès per distintes raons: primer, pel fet que essent tan joves hagin sigut capaços de muntar aquesta obra i saber-la dur de forma tan professional, a més de la capacitat de crear espais, ambients i efectes diferents bons amb poc material -realment es veu que al darrere hi ha molta dedicació, esforç i sacrifici-. Em va sorprendre també el bon ritme de l’obra, com a poc a poc es va descobrint l’interior dels protagonistes i que molts espectadors poden veure’s reflectits en un o més personatges a mesura que avança l’argument.
  Tot i que sembli una comèdia, és d’esperar que al final de l’obra un mateix acabi amb els ulls plorosos.

  24/04/2018

 • 12345

  Jeroni

  Impressionant, et fa reflexionar sobre el futur de les relaciones tradicionals i sobre la insatisfacció i les expectatives.

  05/04/2018

 • 12345

  Flora

  S’Inunda Venècia ès la mescla perfecta de comèdia i drama. Una posada en escena senzilla, bons actors i un argument que no deixa indiferent a ningú. Repetiria una i mil vegades!

  03/04/2018