S’inunda Venècia

16/04/2018

Fresca i divertida

Tot i que hi ha molts alts i baixos que trenquen una mica el ritme de l’obra, “S’inunda Venècia”  és una proposta fresca i divertida, que et fa passar una bona estona, i en la que no pares de riure gràcies a algunes de les situacions i manera d’expressar-se d’alguns dels protagonistes.

Molt recomanable per a un públic jove, amb ganes de descobrir i gaudir de propostes teatrals fresques i properes. Quatre joves actors que ho donen tot a escena, Bel Albertí, Bet Palou, Toni Vich i el descobriment d’un gran actor còmic, en Joan Girart Pons, magnífic en el paper d’en Toni.

Miquel Mas Fiol, autor de “S’inunda Venècia”, ens fa reflexionar sobre nosaltres mateixos i de com valorem la vida, la vida en parella i les relacions personals;  la falta d’autoestima, les falses aparences i el conformisme; i de com de vegades s’han de prendre decisions difícils per tal de trencar amb tot allò que ens frena a l’hora de complir els nostres somnis.

Un imprescindible pels que volen endinsar-se i descobrir petites joies teatrals de petit format i molt properes.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

S’inunda Venècia

S’inunda Venècia

Con tintadas de la dramaturgia francesa de la palabra de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’inunda Venècia es una comedia naturalista sobre las relaciones humanas, el esnobismo y las expectativas de futuro fallidas. Una retrato realista sobre los problemas de los matrimonios, los contrastes entre burguesía, y la falta de tolerancia en esta sociedad, cada vez más interconectada.

Sinopsis

Dos matrimonios burgueses se reencuentran en Venecia durante el fenómeno de Aqcua-alta. Debido a las altas lluvias, las parejas se ven obligadas a pasar todo un día encerrados dentro del hotel, donde descubrirán que no es oro todo lo que reluce y que sus vidas, aunque parten de un mismo punto, no tienen nada en común.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Txell
  12345

  Un espectacle rodó. Els actors són molt naturals, la història molt humana i ben elaborada amb tocs d’humor i drama i una gran direcció. Hem de seguir de ben aprop en Miquel Mas Fiol perque arribarà ben lluny! MOLT RECOMANABLE!

  25/04/2018
 • Francesc
  12345

  Quan vaig veure S’inunda Venècia vaig quedar sorprès per distintes raons: primer, pel fet que essent tan joves hagin sigut capaços de muntar aquesta obra i saber-la dur de forma tan professional, a més de la capacitat de crear espais, ambients i efectes diferents bons amb poc material -realment es veu que al darrere hi ha molta dedicació, esforç i sacrifici-. Em va sorprendre també el bon ritme de l’obra, com a poc a poc es va descobrint l’interior dels protagonistes i que molts espectadors poden veure’s reflectits en un o més personatges a mesura que avança l’argument.
  Tot i que sembli una comèdia, és d’esperar que al final de l’obra un mateix acabi amb els ulls plorosos.

  24/04/2018
 • Jeroni
  12345

  Impressionant, et fa reflexionar sobre el futur de les relaciones tradicionals i sobre la insatisfacció i les expectatives.

  05/04/2018
 • Flora
  12345

  S’Inunda Venècia ès la mescla perfecta de comèdia i drama. Una posada en escena senzilla, bons actors i un argument que no deixa indiferent a ningú. Repetiria una i mil vegades!

  03/04/2018