Todo lo que necesitas para ir al teatro

S'inunda Venècia

S'inunda Venècia

Con tintadas de la dramaturgia francesa de la palabra de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’inunda Venècia es una comedia naturalista sobre las relaciones humanas, el esnobismo y las expectativas de futuro fallidas. Una retrato realista sobre los problemas de los matrimonios, los contrastes entre burguesía, y la falta de tolerancia en esta sociedad, cada vez más interconectada.

Sinopsis

Dos matrimonios burgueses se reencuentran en Venecia durante el fenómeno de Aqcua-alta. Debido a las altas lluvias, las parejas se ven obligadas a pasar todo un día encerrados dentro del hotel, donde descubrirán que no es oro todo lo que reluce y que sus vidas, aunque parten de un mismo punto, no tienen nada en común.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Un espectacle rodó. Els actors són molt naturals, la història molt humana i ben elaborada amb tocs d’humor i drama i una gran direcció. Hem de seguir de ben aprop en Miquel Mas Fiol perque arribarà ben lluny! MOLT RECOMANABLE!

  25/04/2018
 • Quan vaig veure S’inunda Venècia vaig quedar sorprès per distintes raons: primer, pel fet que essent tan joves hagin sigut capaços de muntar aquesta obra i saber-la dur de forma tan professional, a més de la capacitat de crear espais, ambients i efectes diferents bons amb poc material -realment es veu que al darrere hi ha molta dedicació, esforç i sacrifici-. Em va sorprendre també el bon ritme de l’obra, com a poc a poc es va descobrint l’interior dels protagonistes i que molts espectadors poden veure’s reflectits en un o més personatges a mesura que avança l’argument.
  Tot i que sembli una comèdia, és d’esperar que al final de l’obra un mateix acabi amb els ulls plorosos.

  24/04/2018
 • Impressionant, et fa reflexionar sobre el futur de les relaciones tradicionals i sobre la insatisfacció i les expectatives.

  05/04/2018
 • S’Inunda Venècia ès la mescla perfecta de comèdia i drama. Una posada en escena senzilla, bons actors i un argument que no deixa indiferent a ningú. Repetiria una i mil vegades!

  03/04/2018