Todo lo que necesitas para ir al teatro

S’inunda Venècia

S’inunda Venècia

La Sala Porta4 recupera uno de sus éxitos de la temporad aanteiror. Con tintadas de la dramaturgia francesa de la palabra de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’inunda Venècia es una comedia naturalista sobre las relaciones humanas, el esnobismo y las expectativas de futuro fallidas. Una retrato realista sobre los problemas de los matrimonios, los contrastes entre burguesía, y la falta de tolerancia en esta sociedad, cada vez más interconectada.

Sinopsis

Dos matrimonios burgueses se reencuentran en Venecia durante el fenómeno de Aqcua-alta. Debido a las altas lluvias, las parejas se ven obligadas a pasar todo un día encerrados dentro del hotel, donde descubrirán que no es oro todo lo que reluce y que sus vidas, aunque parten de un mismo punto, no tienen nada en común.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Txell

  Un espectacle rodó. Els actors són molt naturals, la història molt humana i ben elaborada amb tocs d’humor i drama i una gran direcció. Hem de seguir de ben aprop en Miquel Mas Fiol perque arribarà ben lluny! MOLT RECOMANABLE!

  25/04/2018

 • 12345

  Francesc

  Quan vaig veure S’inunda Venècia vaig quedar sorprès per distintes raons: primer, pel fet que essent tan joves hagin sigut capaços de muntar aquesta obra i saber-la dur de forma tan professional, a més de la capacitat de crear espais, ambients i efectes diferents bons amb poc material -realment es veu que al darrere hi ha molta dedicació, esforç i sacrifici-. Em va sorprendre també el bon ritme de l’obra, com a poc a poc es va descobrint l’interior dels protagonistes i que molts espectadors poden veure’s reflectits en un o més personatges a mesura que avança l’argument.
  Tot i que sembli una comèdia, és d’esperar que al final de l’obra un mateix acabi amb els ulls plorosos.

  24/04/2018

 • 12345

  Jeroni

  Impressionant, et fa reflexionar sobre el futur de les relaciones tradicionals i sobre la insatisfacció i les expectatives.

  05/04/2018

 • 12345

  Flora

  S’Inunda Venècia ès la mescla perfecta de comèdia i drama. Una posada en escena senzilla, bons actors i un argument que no deixa indiferent a ningú. Repetiria una i mil vegades!

  03/04/2018