Roc Esquius: Likes → Versus Glòries

4/02/2019

Una nova addicció

No sé si a vosaltres també us ha passat, que de vegades aquell plat que sempre us surt boníssim, us ha quedat salat, o al revés li falta sal, s’ha passat de cocció o us ha quedat cru, … dons bé, una mica és el que m’ha passat amb l’obra “Likes” d’en Roc Esquius. Pel meu gust s’ha passat una mica de cocció.

Tot i això, segueixo pensant que en Roc és un bon “cuiner”. M’agrada molt el seu estil, els temes que proposa i la frescor en que se’ns presenten. Però malauradament en aquesta ocasió, no he sortit del tot satisfeta . La veritat ,se m’ha fet llarga i un pel repetitiva, i és una llàstima, perquè el tema és molt interessant i tots els actors ho fan molt bé.

De totes maneres el tema ens serveix per reflexionar i fer-nos algunes preguntes:

Quin és el valor social d’un like en les nostres societats digitals?

Perquè tenim la necessitat de penjar tota la nostra vida a les xarxes socials?

Tot el que es penja és cert?

Perquè necessitem l’aprovació dels altres?

Som esclaus de les xarxes?

Perquè ens agrada tant tenir molts likes?

On són els límits?, tot si val?

Fins on seriem capaços d’arribar per aconseguir un like?

 

**/***


Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 10,00€

Comprar Entradas

Roc Esquius: Likes

Roc Esquius: Likes

Roc Esquius y Dara Teatre presentan en la Sala Versus Glòries Likes, su comedia más viral, que pone sobre la mesa cuantos likes necesitamos para poder, también, poner un plato. Con Nuria Deulofeu, Bernat Mestre, Isidre Montserrat y Míriam Tortosa.

Sinopsis

Berta, Lidia, Toni y Pol son cuatro compañeros accidentales que comparten un espacio de coworking mientras tratan de sacar adelante cada una de sus profesiones. Ninguno de los cuatro ha logrado trabajar de la manera que esperaba hacerlo. Bueno, trabajar sí, lo que no han conseguido es venderse y ganarse un buen sueldo; nadie los conoce.

A partir de una foto fortuita y una reacción inesperada en las redes, los cuatro verán como sus vidas cambian drásticamente. Y es que empiezan a ser alguien, y saben cómo ir a más. Lo que no saben es donde lleva el camino. Lo que no saben es quién es aquel alguien en quien se van convirtiendo.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos

Roc Esquius: LikesRoc Esquius: LikesRoc Esquius: LikesRoc Esquius: LikesRoc Esquius: Likes

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Ruth Prados López

  Muy recomendable, lo pasé genial y además te hace reflexionar..

  19/07/2019
 • Jordi Casas Duocastella
  12345

  Quatre personatges que treballen en àmbits diferents (una escriptora, una dissenyadora de moda, un programador web i un músic) comparteixen un espai de coworking i estan farts de treballs precaris (o gratuïts). Una foto penjada a les seves xarxes socials amb una informació de broma farà que de cop comencin a guanyar “likes” i seguidors.
  Comèdia divertida, un pèl exagerada per la facilitat amb què els arriba l’èxit als personatges, però que serveix de mirall d’aquesta època que vivim en què es valoren més els “likes” (o “agradaments” ) que el contingut en si, i en què es comparteixen milers de “fake news” sense verificar-ne la veracitat.
  L’obra tampoc fa una reflexió profunda d’aquest tema, és accessible per tots els públics, però al mateix temps fa que els espectadors es qüestionin certs comportaments a les xarxes.

  15/02/2019
 • Cristina Canals Sanchez
  12345

  Un comèdia sorprenent, divertida, ingeniosa i que ens farà reflexionar: Què faries per un like?

  02/02/2019

Artículos relacionados