Emocions a flor de pell

Reload: The Gospel Viu Choir

Reload: The Gospel Viu Choir
09/08/2017

THE GOSPEL VIU CHOIR és una formació musical fundada fa quinze anys a Palafolls pel seu director Moisès Sala. Està formada per més de 60 cantaires de diferents comarques de Catalunya.

Ahir eren 55 les veus a l’escenari acompanyats per cinc músics i un ballarí.

La formació és tot un referent en el món del gospel a Catalunya i un dels grups més notables d’àmbit nacional i europeu.

Aquest espectacle, RELOAD, va ser estrenat l’any 2016 al Teatre Condal de Barcelona i porta a les seves esquenes més de 300 representacions. Una exquisida tècnica vocal, uns ritmes vius i una posada en escena arriscada i potent.

L’espectacle té una durada d’hora i mitja llarga i en Moisès Sala va saber captar l’atenció i la sensibilitat del públic des del moment en què va començar a parlar i es va dirigir a la seva mare parlant d’un vestit que havia fet malbé, o no, i va autoritzar al públic a fer fotos i filmar el que volguéssim.

Un dels moments més impactants de la nit va ser quan va decidir que els micros s’apaguessin per cantar a cappella, sense suport acústic de cap mena, tal com es devia haver fet l’any 1929, any de construcció d’aquest teatre.

Un gospel innovador, trencador, vital on nosaltres, els espectadors, ens vam sentir que en formàvem part de l’espectacle. En Moisès imposa una dinàmica participativa i tot el grup encomanen l’alegria i la joia de viure i d’estar. Emocions a flor de pell. Participació del públic en un constant crescendo al llarg de la nit que acaba amb una fusió absoluta entre el cor i nosaltres.

Per llegir la nostra valoració original sencera, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Reload: The Gospel Viu Choir

¡Enlace copiado!