Una experiencia personal compartida.

Proyecto Sombra

Proyecto Sombra
11/09/2015

«Proyecto Sombra» és d’aquells espectacles que m’agradaria poder veure dues vegades per poder arribar a captar i entendre tot el que l’actor ens vol transmetre i fer sentir. La informació i simbologia que ens arriba és tanta !!!, que amb un sol cop no hi ha prou.

Quan va acabar la representació, l’Ignacio Yuste va tenir el detall de quedar-se a parlar amb el públic, cosa que vaig agrair per que vam poder entendre moltes coses més del que ens volia transmetre.

Transmetre, aquesta va ser la paraula clau. Ell ens va fer una pregunta,- què heu sentit?. Dons be, jo vaig tenir tantes sensacions!!! Vaig sentir la seva ràbia, por, plaer, desesperació, dubtes, lluita, soledat, acceptació, alegria.

Hi ha hagut moments màgics i poètics com el de la sorra; m’ha encantat!!!. Les coreografies han estat precioses i molt expressives. La música extraordinària, molt ben triada per cada coreografia. El moment raspallant-se les dents ha estat increïble!!!, no m’hagués pensat mai que un fet tan quotidià com rentar-se les dents podia arribat a transmetre tant i a l’hora tenir tanta bellesa. L’hem sentit cridar i susurrà. La il·luminació juga un paper molt important en tot el muntatge, foscor, ombres, penombra i llum intensa.

“Proyecto sombra” de la Companyia Masa Confusa ha estat un treball íntim i personal que Ignacio Yuste ha escrit i interpretat arrel d’una experiència personal, quan se li va detectar un càncer. Després del moment por, va venir l’acceptació i la lluita. Superació. Trobar-se amb l’ombra no és fàcil. Ell al final ho fa.

Preguntes com,” por que? , amb respostes para que?, i jo pregunto por que no?”

Llàstima que ahir era l’últim dia de representació, de segur que hagués repetit per poder gaudir encara més del espectacle. Se’ns van passar tants detalls…

Gràcies Ignacio per compartir amb nosaltres la teva lluita, el teu talent i la teva creativitat. Em trec el barret davant de gent com tu. Gràcies !!!

← Volver a Proyecto Sombra

¡Enlace copiado!