Una bis còmica amaga el drama d’unes relacions de parella que fan aigües

Pretty

Pretty
16/05/2016

La nova proposta de Sixto Paz Produccions té una vocació més comercial que les que podien tenir «Pulmons», «L’efecte» o «història», fet que ja vam intuir a la roda de premsa. El text de Neil Labute (escrit l’any 2008), dirigit per Marilia Samper utilitza un diàleg molt proper, natural, i que aprofita una paraula, una entonació com punt de partida per desenvolupar una escena.

Sens dubte un text ben escrit però que no aprofundeix en el tema que pretén plantejar, el de l’obsessió per la bellesa, pel cos amb les mides i el pes just. Malgrat això podem dir que ha estat una proposta divertida, simpàtica i fresca. Una bis còmica amaga el drama d’unes relacions de parella o d’amistat que fan aigües.

L’Edu es Pau Roca, i veu com una paraula dita inoportunament provoca una reacció en la seva parella, la Meritxell, una extraordinària Sara Espigul, que ha interpretat una dona insegura i que diu una frase tan contundent com «jo no podria estar amb un tio que no em trobes guapa». El Toni, Joan Carreras, és amic i company de feina i se sent segur d’ell mateix i de la seva relació amb la Carla, Mariona Ribas, que en aquest cas és i se sent guapa, però que en un moment donat també qüestiona que serà d’ella quan la seva bellesa minvi. Els quatre personatges es veuen condicionats pels valors estètics tal com apunta rotundament l’Edu: Qui serà l’imbecil que va inventar els miralls??

Una proposta que ens ha fet passar una bona estona i que també ens ha donat per parlar en sortir del teatre tornant cap a casa, que és, el que en el fons pretenien.

La nostra valoració sencera AQUÍ

← Volver a Pretty

¡Enlace copiado!